ChinaBuye

Cool Gadgets
4
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
2.5
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1.5
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

ChinaBuye: een webshop met gadgets

Het assortiment van deze webshop kunt u vergelijken met Chinese webshops als DealExtreme, EverBuying en Tmart. Dit betekent dus dat gadgets centraal staan en er verder van alles en nog wat wordt verkocht: van opzetstukjes voor uw elektronische tandenborstel tot een 3 in 1 hulpmiddel om uw jampot, bierfles of cola blikje mee te openen. Het hoofdkantoor van deze webshop zit zoals van vele Chinese webshops in Hong Kong. Hier is tevens het magazijn gevestigd, waaruit de producten worden verzonden.

ChinaBuye3 in 1 ChinaBuye

ChinaBuye probeert zich te onderscheiden door zich te richten op smartphones. Deze Chinese smartphones worden steeds beter, waardoor ze ook meer in trek raken bij Nederlandse consumenten. Verder zijn er accessoires voor uw auto te krijgen, telefoonopladers, maar voornamelijk bijzondere gadgets.

Wat vindt Nederland eigenlijk van deze webshop? Er zijn een aantal websites waar Nederlandse consumenten hun stem ook hebben laten horen over de betrouwbaarheid van ChinaBuye. Zie onderstaande afbeelding.

ChinaBuye Trustpilot

 

Betalen op ChinaBuye

Er zijn een aantal relevante methodes waarmee u het betaalproces kunt afronden: PayPal, Western Union en Credit Card. Er wordt (helaas) nog geen iDeal aangeboden door ChinaBuye. Veel Nederlanders vinden dit een prettige manier om te betalen, omdat dit erg eenvoudig is.

Bestellen op ChinaBuye

Helaas maakt deze Chinese webshop het de consument niet zo makkelijk om het registratieproces te ontlopen door met Facebook te kunnen aanmelden.

Verzendkosten en levertijd

De verzendmethoden zijn veelal op te delen in twee algemene verzendopties: de goedkope en de dure. De goedkope optie vergt geduld en de dure variant bezorgt veelal binnen 5 dagen. Veel moeilijker wordt het niet. Chinese webshops willen hier vaak mooie woorden aan hangen of maken het onnodig moeilijk. ChinaBuye maakt gebruik van de volgende 4 verzendopties:

  1. Airmail (gratis)
  2. Register Airmail (bijna gratis)
    • Let op!: deze optie is enkel relevant voor landen, waar consumenten het pakketje ook daadwerkelijk kunnen volgen. In Nederland werkt dit niet.
  3. EMS express (duur)
  4. DHL/TNT/UPS/Others (duur)

Klantenservice

De klantenservice van deze Chinese webshop kennen verbeteringspunten. De meeste prominente Chinese webshops bieden een livechat aan, die ook bij enkel webshops nog 24/7 beschikbaar is. Zo ver is deze webshop nog niet. U kunt de webshop telefonisch of per e-mail bereiken tussen 15:00 – 00:00 uur Nederlandse tijd:

En als u ervan overtuigd bent dat ChinaBuye uw rechten heeft geschonden, e-mail dan naar  admin@chinabuye.com.

De meest relevante aspecten van ChinaBuye op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Free shipping
  • PayPal, Credit Card
  • Levertijd: “We appreciate your patience while you choose free shipping by airmail.”

Overtuigd? Ga dan direct naar de Chinese webshop van ChinaBuye!

Contact gegevens

N.N.B.  0086-755-83762358
  info@chinabuye.com
  www.chinabuye.com