GearBest

Best Gear at Best Prices
1.5
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
1.2
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1.2
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Chinese webwinkel GearBest

GearBest is nog niet zo bekend in Nederland. Toch hebben zij een groot aanbod aan elektronica voor lage prijzen en zijn de ervaringen over het algemeen zeer positief. Met name het assortiment van smartphones, gadgets en accessoires is zeer divers. Het is opvallend dat ze echter geen smartphones verkopen die draaien op de Chinese Android Aliyun of Yun OS. De links onder Mobile Phones bestaan uit links die verwijzen naar Android telefoons. Dit betekent dat GearBest zich voornamelijk richt op de consumenten buiten de Chinese consumentenmarkt.

De manier van informatieverstrekking is up to date door de duidelijke en overzichtelijke weergave ervan. In een filmpje wordt duidelijk uitgelegd hoe en waarmee (betaalmethode) u kunt betalen. Alle belangrijke aspecten worden hier uitgelegd, zoals: bestelproces, betaalmethoden, bereikbaarheid (klantenservice) en de buyer protection. Klik op GearBest en ga naar “about us”.

Zoals hieronder is te zien, zijn de ervaringen met GearBest positief. Dit is lang niet voor alle Chinese webshops te zeggen.

Gearbest ervaringen

Bestelproces op GearBest.com

Het bestelproces is te verdelen in een aantal stappen. Bekijk hier hoe je moet bestellen op GearBest.

Klantenservice

Waar de klantenservice bij veel Chinese webshops tekort schiet, lijkt GearBest een voorbeeld te zijn voor velen. Ze zijn elke dag van de week 24 uur bereikbaar. Ook de ervaringen lijken GearBest te prijzen om hun klantenservice.

Verzendkosten en levertijd vanuit China

Er worden geen verzendkosten berekend door de webshop, maar de levertijd lijkt wel super lang te zijn. 25 tot 50 dagen wachten op de bestelling is toch wel heel lang. Dit zijn slechts richtlijnen en we hebben vooralsnog(!) geen ervaring met deze Chinese webshop.

Betaalmethodes

Als GearBest wil groeien buiten China zullen ze naast PayPal en Credit Card, iDeal als betaaldienst moeten aanbieden. Een groot schot van de westerse consumenten is liever lui dan moe, zodoende ze het liefst betalen via deze betaaloptie.

De meest relevante aspecten voor u op een rijtje:

  • 24/7 klantenservice
  • Free Shipping
  • 25 tot 50 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)
  • Bent u klaar voor de super koopjes van deze kwalitatieve Chinese webwinkel? Bekijk dan de beste “Gear” voor de beste prijs 🙂

GearBest lijkt potentieel een groot speler te kunnen worden. De ervaringen van consumenten zijn veelal positief, daarom lijkt GearBest betrouwbaar te zijn. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met GearBest. Laat hier een berichtje achter of stuur een e-mail naar mail@kopeninchina.nl.

Contact gegevens

Southampton Street 5, London WC2E 7HA, United Kingdom  (347) 767-3793
   support@gearbest.com
  www.gearbest.com