Chinese Webshops

Klik op “alle info” of “beoordeel & win”

De beoordeelde Chinese webwinkels:

Chinese webshops overspoelen inmiddels al een aantal jaar de Nederlandse markt met hun goedkope aanbiedingen. AliExpress en Taobao kennen we inmiddels allemaal wel, maar er zijn tientallen en binnenkort wellicht honderden andere Chinese webwinkels die graag verkopen aan u als de Nederlandse consument. Maar hoe herkent u de betrouwbare shops en natuurlijk de beste koopjes? Kopen in China helpt u op weg!

De structuur van KopeninChina.nl reviews

Voor algemene informatie over het kopen op bij Chinese webshops (denk aan inklaringskosten en importheffingen bijvoorbeeld) leest u verder onder ‘Zelf kopen in China’ via het menu bovenaan deze pagina.

Onder menu item ‘Chinese webshops’ vindt u de lijst met Chinese webshops die we tot op heden hebben gereviewed. In deze sectie hebben we voor u een overzicht gemaakt van de belangrijkste Chinese webwinkels voor de Nederlandse markt. Deze lijst is opgesteld op basis van bekendheid onder Nederlandse consumenten (data die te herleiden is uit zoekgedrag in o.a. Google).  Uiteraard groeit deze lijst nog steeds, dus houdt de pagina’s goed in de gaten! Mocht u een Chinese webshop willen voorstellen ter onzer beoordeling? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Uw ervaring met Chinese webshops

De lijst met webwinkels is gerangschikt op alfabet, dus het is niet zo dat de beste bovenaan staat. Voor meer informatie klikt u op de naam van de shop, waarna we u naar de pagina met onze review leiden. Wij horen ook erg graag uw eigen ervaring met Chinese webshops, dus laat waar mogelijk vooral uw eigen ervaring achter voor andere lezers 🙂

Voor iedere shop hebben we een aparte pagina aangemaakt waar u uw ervaring kunt delen. Dat kan op 2 manieren:  Per shop hebben wij een punten systeem, waarmee u scores kunt uitdelen op 2 kenmerken (zoals ‘klantsenservice’) en daarnaast kunt u details delen met andere lezers door een bericht achter te laten via het formulier. Iedere beoordeling wordt geverifieerd via uw emailadres, zodat we zeker zijn dat ontvangen beoordelingen ook echte beoordelingen zijn. Alvast hartelijk bedankt namens alle lezers en gebruikers van KopeninChina.nl voor uw waardevolle input!  (uw input wordt ook gebruikt voor de rangschikking van Chinese webshops op onze homepage!)