DealsMachine

Best Deals for Electronics
4
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Niet alleen de naam zal menig lezer doen denken aan DealExtreme. De opmaak van de webshop van DealsMachine lijkt tevens geïnspireerd door de oudgediende (DX.com). Anders dan DX, biedt DealsMachine niet de mogelijkheid om de webshop te vertalen naar de gewenste moedertaal. Engels is de enige voertaal op de Chinese webshop. Het assortiment komt ook vrij overeen met DealExtreme. Er is dus van alles te krijgen: smartphone accessoires, gadgets, sportbenodigdheden etc. De prijzen zijn zeer scherp. Neem de draagbare sofa, DX.com verkoopt ze voor meer dan 30 euro en DealsMachine voor slechts 20 euro. In deze review zullen de volgende aspecten worden behandeld: bestelproces, betaalmethoden, verzendkosten & levertijd en klantenservice.

Dealsmachine

 

Voordat we overgaan naar de aspecten, bekijken we gemiddelde huidige beoordelingen die we voor u hebben verzameld van internet.

 

 

pandacheck dealsmachine

trustpilot dealsmachine

resellerratings dealsmachine

De ervaringen met deze Chinese webshop lijken meer dan zeer goed te zijn. De cijfers op de vooraanstaande beoordelingsplatforms zijn enorm goed. Hier moet wel aan worden toegevoegd dat er weinig tot geen Nederlandse consumenten hun stem hebben laten horen. De beoordelingswebsites betreffen namelijk allen buitenlandse beoordelingen.

Bestelproces

Bestellen op DealsMachine gaat via een account dat u aanmaakt op de webshop, uw Facebook-account of uw PayPal-account. Vervolgens vult u uw adres is, betaalt u het product en de bestelling is geplaatst. Het is zeker een voordeel dat de webshop de consument de mogelijkheid biedt om met een Facebook-account in te loggen, aangezien dat veel tijd en moeite scheelt.

Betaalmethoden

Helaas biedt DealsMachine iDeal (nog) niet als betaalmethode aan. Voor een groot deel van de Nederlandse consumenten is het betalen via iDeal in Chinese webshops een uitkomst. Wel kunt u betalen met PayPal en Credit Card. Deze betaalmethoden zijn ook het meest veilig voor u als consument. Lees hier waarom.

Verzendkosten & levertijd

De verzendkosten zijn een dingetje. Hierop zal deze webshop hoogstwaarschijnlijk worden afgeserveerd door de gemiddelde Nederlandse consument, als dat al niet gebeurd is door het ontbreken van iDeal. Bij een bestelling van 20 euro (de draagbare sofa), wordt er 15 euro aan verzendkosten gerekend. Oftewel, even duur als DX.com zonder verzendkosten. Zie onderstaande afbeeldingen, waar tevens het bestelproces staat weergegeven. Op de bovenste afbeelding ziet u het winkelmandje en de volgende stappen die u moet doorlopen om de bestelling af te maken. Op de onderste afbeelding ziet u de verzendkosten.

De levertijd is met de uitdrukking ‘wel oké’ aardig accuraat gezegd: de garantie staat op 7 tot 20 werkdagen.

dealsmachine bestellen

 

Dealsmachine verzendkosten

Klantenservice

De informatie over DealsMachine en de contactgegevens zijn erg karig. Het is bekend dat men een live-chat kan starten op de webshops en dat ze bereikbaar zijn via de mail: Support@dealsmachine.com. Er staan geen exacte tijden wanneer de klantenservice bereikbaar is. De garantie wordt wel gegeven dat binnen één werkdag de klantenservice reageert.

De belangrijkste aspecten van de Chinese webshop op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Geen free shipping
  • Levertijd 7 tot 20 werkdagen
  • Geen iDeal, wel PayPal en Credit Card

U heeft alle informatie doorgenomen en bent klaar om door de koopjes van DealsMachine te gaan?

Contact gegevens

N.N.B.  alleen beschikbaar via account
  alleen beschikbaar via account
  www.dealsmaschine.com