Everbuying

Best Deals, Forever Saving
4
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
4
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

EverBuying voor online elektronica, kleding, beauty, outdoor en hobby spullen

everbuying

Chinese webshop Everbuying

Tegenwoordig gaat het steeds makkelijker om zelf direct in China te kopen, voornamelijk voor (telefoon) accessoires, elektronica, schoenen en kleding. Welbekende Chinese online webshops zijn AliExpress en DealExtreme. Een andere webshop die al een tijdje meegaat, maar iets minder bekend is, is EverBuying.com. Deze webshop bestaat al sinds 2006 en verkoopt voornamelijk  Android telefoons, accessoires voor uw smartphone en andere elektronica producten. Kleding en huishoudelijke producten maken daarnaast ook uit van het assortiment dat meer dan 250.000 producten groot is. Eigenlijk identiek aan DealExtreme. De looks van de webshop heeft ook veel weg van DealExtreme, maar oogt een stuk rustiger. U kunt zich dus afvragen: waar is het misgegaan?

Laten we eerst de algemene ervaringen eens onder de loep nemen. Hieronder staan de algemene beoordelingen van 4 reviewsites.

EverBuying ErvaringEverBuying Ervaringen  EverBuying ReviewsEverBuying Review

Zoals u kunt zien zijn de ervaringen doorgaans positief. De consumenten die ervoor kozen om te kopen bij EverBuying hebben veelal een positieve ervaring eraan over gehouden. De gemiddelde beoordeling van DealExtreme komt hier wel ongeveer mee overeen. Het is aannemelijk om te denken dat het niet aan de ervaringen ligt dat EverBuying nog niet zo bekend is in Nederland.

Bestelproces

Een groot voordeel van de webshop is het niet per se hoeven inloggen voor de betaling. Bestellen op EverBuying is daardoor relatief eenvoudig. Als u niet wil inloggen, bent u wel genoodzaakt om met PayPal te betalen. Betaalt u liever met Credit Card? Dat kan ook, maar dat moet u eerst een account aanmaken. Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in, kiest een verzendmethode en betaalt uiteindelijk het product. Retouren is ook geen probleem, binnen 30 dagen ontvangt u het geld terug. Maar ja, dan moet u wel retourneren richting China en dat is niet snel aantrekkelijk voor Nederlandse consumenten.

Betaalmethodes

Een klein onderzoek langs diverse review websites leert dat veel consumenten positief zijn en dat ze goede ervaringen hebben met deze shop. De site accepteert de gangbare online betalingsmiddelen zoals Visa, Mastercard en PayPal. (deze geven u bescherming bij uw aankoop). iDeal is helaas nog geen betaaloptie bij EverBuying. Dit zou een reden kunnen zijn van het feit dat ze minder groot zijn dan bijvoorbeeld DealExtreme.

Levertijd en verzendkosten

Het verschepen van de bestelling van China naar Nederland duurt bij EverBuying 7 tot 20 dagen. Deze levertijd betreft de Flat Rate Shipping. Deze verzendmethode is gratis en is toepasbaar op alle producten in de webshop.

Klantenservice

De klantenservice van EverBuying is bereikbaar via e-mail (support@everbuying.com) en via instant message. Ze zijn niet 24/7 bereikbaar, maar slechts delen van een dag.

De meest relevante aspecten van EverBuying op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Free shipping
  • 7 tot 20 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

Al met al lijkt EverBuying betrouwbaar en een goede webshop. De levertijden zijn naar behoren, er worden geen verzendkosten gerekend en de klantenservice lijkt in orde. Er is alleen geen e-mail adres te vinden en het adres van het hoofdkantoor staat ook nergens aangegeven. De reden van de matige bekendheid van EverBuying zal kunnen komen door het missen van iDeal als betaalmethode. Ondanks dat deze betaalmethode minder bescherming biedt – dus minder veilig is – dan Paypal en Credit Card, is iDeal een zeer populair betaalmiddel. Dat is niet voor niets: Aliexpress is een goed voorbeeld van een Chinese webshop die succesvol gebruik maakt van dit betaalmiddel.

Deel hier uw eigen ervaring met Everbuying.

Contact gegevens

N.N.B.  530-758-3758
  support@everbuying.net
  www.everbuying.net