Ezcosplay

Everyone can cosplay!
2
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
4
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Dit betreft een review van een zeer bijzondere webshop. Namelijk, van een webshop vol met cosplay’s, ook wel kostuums. En niet zo maar kostuums, maar van de meest bekende films zoals Captain America, Superman, Pirates of the Carribean, Superman of de welbekende serie Game of Thrones. De prijzen van de kostuums variëren van ongeveer 100 dollar tot ongeveer 1000 dollar. Vele kostuums worden zelfs op maat gemaakt. Maar dat mag dan ook wel voor die prijs. Het bestelproces, betaalmethoden, verzendkosten, levertijd en de klantenservice van EZCosplay worden verderop in deze review besproken. 

Captain America kostuum

 

U kunt het zo gek niet bedenken, of deze Chinese webshop verkoopt datgene wat u zoekt van uw favoriete animatiefilm, game of serie. Van het hoofd van Iron Man tot de coup van Son Gohan (Dragon Ball Z).

Bestelproces

Het bestelproces verloopt zeer soepel. EZCosplay heeft naast één van de meest bijzondere assortimenten, een gebruiksvriendelijk bestelproces. Het is niet nodig om eerst een account aan te maken, via uw e-mail uw gegevens bevestigen, maar u kunt gewoon het product in uw winkelwagentje doen en verder gaan met de bestelling, waar u vervolgens onderstaande scherm ziet.

ezcosplay betalen

Zoals u ziet, moet u eerst uw persoonlijke gegevens invullen, de verzendmethode bepalen, de betaalmethode kiezen en eventueel een couponcode invullen.

Betaalmethoden

Zoals u op de bovenstaande afbeelding ziet, kunt u met PayPal of Credit Card betalen. Dit zijn tevens de meest veilige opties. PayPal stort namelijk het hele bedrag terug, wat door u is betaald, als u het product niet ontvangt.

Verzendmethoden en levertijd

Net als de betaalmethoden, kunt u de bijbehorde verzendmethoden en de levertijd aflezen uit bovenstaande afbeelding. EZCosplay biedt 2 verzendmethoden aan: Standard Delivery & Express Delivery. De levertijd bestaat uit de tijd die de makers van het kostuum nodig hebben, om het kostuum te maken. Dit varieert van 7 tot 10 werkdagen (dit betreft de 2/3 weken tailoring period). Het tweede gedeelte van de levertijd is de verzendtijd. Voor Standard Delivery betreft dit 6 tot 9 dagen en voor Express Delivery betreft dit 2 tot 4 dagen. De verzendkosten zijn aan de dure kant, maar aan de andere kant wordt de bestelling wel snel geleverd.

De ‘maaktijd’ van een kostuum is natuurlijk niet voor elk kostuum hetzelfde. Daarom wordt vaak bij elk kostuum de exacte levertijd weergeven. Zie onderstaande afbeelding.

levertijd ezcosplay

Klantenservice

Er zijn 2 manieren waarop u contact kunt opnemen met EZCosplay. (1) u kunt een bericht sturen via de webshop zelf via een formulier, dat u kunt invullen. Als u dit wilt doen, klik dan op deze link. (2) Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar ezcosplay@gmail.com. Normaal gesproken reageren ze binnen 24 uur.

Voor een webshop die zulke kostbare producten verkoopt, is de klantenservice wel erg mager. Het is niet meer dan normaal dat u dan een 24-uur beschikbaar platform verwacht in de vorm van een live chat of callcentre.

Voor zover er een conclusie is te trekken uit de weinige reviews op het internet, lijken de meeste mensen toch tevreden te zijn over deze bijzondere webshop.

Alle relevante aspecten van EZCosplay op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Geen Free Shipping (wel relatief snel)
  • Levertijd: kan flink verschillen, maar veelal tussen de 11 en 19 dagen.
  • Klaar voor de briljante kostuums van deze bijzondere Chinese webwinkel? Bekijk direct de beste koopjes van EZCosplay

Contact gegevens

Shenzhen, China  niet beschikbaar
  
  www.ezcosplay.com