LighTake

 
3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Er zijn een aantal webshops die van een specifieke productsoort vele variaties hebben. LighTake is hier één van. Zo heeft deze Chinese webshop een hele afdeling van kubussen: magic cubes. In China schijnt voor bijna elke letter van het alfabet wel een merknaam van een magic cube te zijn.

LightTake Cube

Daarnaast verkooptLighTake verschillende productsoorten: sportartikelen, elektronica, verzorging, mobiele telefoons en accessoires, laptops, huishoudelijke producten etc. Er is overal wel iets van te vinden.

De ervaringen met LighTake zijn verschillend. Het lijkt erop dat er meer positieve dan negatieve ervaringen zijn met LighTake. Het valt op dat er voornamelijk positieve ervaringen zijn met de magic cubes.

Bestelproces

Het bestelproces kan alleen worden doorlopen als u met PayPal of Credit Card wilt betalen. Hiermee zijn de betaalmethoden ook direct behandeld. De volgende stap omvat het invullen van persoonlijke gegevens, waarop u de betaling kunt voltooien.

Bestellen LightTake

Betaalmethoden

Zie hierboven.

Verzendmethode en levertijd

Er zijn 4 verzendmethoden, die eigenlijk weer onder te verdelen zijn in goedkope, maar lange levertijd en EMS & Express Shipping:

  •  Airmal & Register Airmail
    • Levertijd: 10 tot 20 werkdagen
    • Paar dollar tot geen verzendkosten
  • EMS & Express Shipping
    • EMS: 7 tot 15 werkdagen, rond de 20 dollar verzendkosten
    • Express Shipping: 3 tot 7 werkdagen, rond de 10 dollar verzendkosten

10 tot 20 werkdagen is zeker niet verkeerd voor de bijna gratis verzendoptie in vergelijking met andere Chinese webshops zoals bijvoorbeeld AliExpress of MiniInTheBox waar de levertijd langer dan een maand kan duren.

Klantenservice

E-mail: service@lightake.com

Telefoonnummer: 0755-89378789

Het adres dat op de webshop staat, is een adres gevestigd in London:

Third Floor 207

Regent StreetLondon W1B 3HH London

Het is jammer dat er nog geen live chat aanwezig is op deze webshop, aangezien dat een gemakkelijke manier is voor (potentiële) kopers om in contact te komen met een webshop.

Alle relevante aspecten van LighTake op een rijtje:

Contact gegevens

Third Floor 207
Regent StreetLondon W1B 3HH London
United Kingdom
  0755-89378789
  service@lightake.com
  www.lightake.com