MadeInChina

 
4
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
2
Klantenservice
Lees alle ervaringen
2
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Naast het bekende label wat minstens in één paar van uw schoenen zit verborgen achter de lip, is ‘Made In China’ ook een bedrijfsnaam. MadeInChina staat nauw in verband met DX.com, en verkoopt eigenlijk dezelfde type producten als DealExtreme, maar het aanbod is vele malen kleiner. De hoofdpagina van de webshop doet vermoeden dat ze ook op zoek zijn naar nieuwe verkopers voor de webshop, aangezien een oproep wordt geplaatst naar alle geïnteresseerden die hun producten willen verkopen op MadeInChina. Een mailtje naar supplier@madinchina.com is genoeg.

Over het algemeen zijn de prijzen laag. Een nadeel is dat het aanbod niet bepaald divers en groot is. Er is wel een opvallende pagina met accessoires uit China, genaamd ‘A Taste Of China’.  In tegenstelling tot de meeste producten, zijn deze lokale – voornamelijke met de handgemaakte – producten relatief prijzig. Klik hier als u deze pagina wilt bezoeken.

In hoeverre is deze webshop betrouwbaar? Om deze vraag te beantwoorden worden normaal gesproken de gemiddelde beoordelingen van MadeInChina van drie prominente reviewsites op een rijtje gezet. Dit bleek voor MadeInChina een zinloze vergelijking te zijn, aangezien de gemiddelde beoordeling van de meeste reviewsites gebaseerd was op minder dan 10 reviews. Er is maar één reviewsite die meer dan 20 reviews bevat van MadeInChina.com. Zie onderstaande afbeelding

MadeinChina Review

Als we de 26 reviewers moeten geloven, is MadeInChina een niet aan te raden webshop om producten te kopen.

Bestelproces

Bij DealExtreme is het een groot pluspunt dat u zich niet hoeft te registreren als u een bestelling wilt plaatsen. Hoe zit dit bij MadeInChina? Hier moet u helaas via de bekende weg de betaling afronden: registreren, persoonlijke gegevens invullen en betalen.

Verzendkosten en levertijd

Er zijn twee manieren waarop de bestelling geleverd kan worden: Free Shipping & Express Shipping. Verdere relevante uitleg wordt in principe gegeven op onderstaande afbeelding.

MadeInChina levertijdBetaalmethodes

Ook MadeInChina biedt de gebruikelijke betaalmethodes aan: PayPal, Credit Card en Bank Transfer. Ondanks de sterke banden met DealExtreme, bieden ze helaas geen iDeal aan als betaaloptie.

Klantenservice

Deze Chinese webwinkel biedt drie manieren aan waarop contact kan worden opgenomen met de klantenservice:

  • Ticketservice: voor al uw vragen rondom bestellingen. Alle berichten worden op doordeweekse dagen binnen 24 uur beantwoord en in het weekend kan dit 48 tot 96 uren duren.
  • E-mail: cs@madeinchina.com
  • Chatoptie: beschikbaar tussen 17:00 – 02:00 uur Nederlandse tijd.

Adres: Block A, Software Building
No.9, Xinghuo Road, Nanjing New & High Technology Industry Development Zone
Nanjing, Jiangsu, Chin

Alle relevante aspecten van MadeInChina op een rijtje.

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Free Shipping
  • Levertijd 11 tot 22 werkdagen
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

Laat hier uw review achter over Chinese webwinkel MadeInChina!

Contact gegevens

Block A, Software Building
No.9, Xinghuo Road, Nanjing New & High Technology Industry Development Zone
Nanjing, Jiangsu, Chin
  +86-25-6667 0000 (fax)
  cs@madeinchina.com
  www.madeinchina.com