ModLily

 
2
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Een snelle blik op onderstaande afbeelding doet u vast denken aan een webshop van New Yorker, H&M of een andere westerse winkel. Als u de afbeelding beter bestudeerd, valt u vast op dat het begrip┬á‘free shipping worldwide‘ en de overload aan kortingpercentages minder kenmerkend zijn voor westerse webshops. Hoe verrassend is het dat dit een Chinese webshop betreft? Dat had u vast niet verwacht. ModLily is een webshop met voornamelijk vrouwenkleding en accessoires voor het vrouwelijk geslacht; een Chinese Mango.

Uit de onderstaande afbeeldingen is af te leiden dat ModLily zich richt op de westerse consumenten: bijna alle modellen hebben een niet-Aziatisch uiterlijk en de kleding die deze webshop aanbiedt, zouden niet misstaan in een H&M of Bershka.

Modlily website

Het is moeilijk om een eenduidige uitspraak te doen over de betrouwbaarheid van ModLily. De ervaringen met deze webshop verschilt nogal. Op de ene reviewsite is men lovend over de producten en op de andere reviewsite worden de producten afgekraakt. Het totale aantal reviews van bijvoorbeeld een pandacheck, sitejabber of truspilot zijn ontoereikend om een eenduidig beeld te geven van de mate van betrouwbaarheid van ModLily.

Maattabel Modlily

Bij Chinese kledingwebshops is de maat altijd een heikel punt. De meeste webshops beseffen zich dit probleem en bieden daarom een maattabel aan. Zo ook Modlily. Bij elk kledingstuk staat een maattabel weergegeven. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in onderstaande blouse, dan scrollt u enkele centimeters naar onderen om de voor uw bestemde maat na te gaan.

modlily blousemaattabel modlily

Bestelproces

Het is een groot pluspunt van ModLily dat een nieuwe klant zich niet helemaal hoeft te registreren, mits de koper een PayPal-account, een Google-account of een Facebook-account heeft. In dat geval kunt u met deze gegevens inloggen, de verzendmethode kiezen, uw persoonlijke gegevens invullen en de gewenste betaalmethode aanvinken.

Betaalmethoden

ModLily biedt u PayPal en Credit Card als relevante betaalmethoden aan. Deze webshop biedt iDeal nog niet aan als betaalmogelijkheid.

Verzendmethoden en levertijd

Er zijn 3 verzendmethoden: de Flat Rate Shipping is kostenloos en garandeert een levertijd van 5 tot 25 dagen; Standard Shipping kost veelal een paar dollar en garandeert een levertijd van 5 tot 20 dagen; Expedited Shipping kost vaak meer dan 10 dollar en levert binnen 3 tot 18 dagen.

Shipping Modlily

Klantenservice

De klantenservice van ModLily ziet er niet verkeerd uit. Vele webshops bieden of alleen de live chat optie, of alleen een e-mailadres. Deze Chinese webshop daarentegen biedt de live chat optie, een e-mailadres, een telefoonnummer en een skype-optie.

contact modlily

Alle relevante aspecten van ModLily op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Free shipping
  • 5 tot 25 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

Heeft u ervaring met ModLily? Of heeft u vragen? Laat het ons weten op deze pagina of stuur een e-mail naar mail@kopeninchina.nl

Contact gegevens

  
  info@modlily.com
  www.modlily.com