NewFrog

NewFrog is zoals vele Chinese webshops een onlinewinkel waar gadgets kunnen worden aangeschaft. Van een ring, waarmee je een bierfles kunt openen tot accessoires voor de iPhone 7. De prijzen zijn (zoals het hoort) erg goedkoop en alle producten kunnen gratis verzonden worden.

Als u op zoek gaat naar reviews, zult u bij Trustpilot en Sitejabber zeer slecht scores zien staan. Deze zijn echter moeilijk te vertrouwen, aangezien het aantal reviews slechts rondom 100 zijn. Resellerratings daarentegen hebben relatief veel reviews ontvangen (zie onderstaande afbeelding) en meer dan 2000 mensen lijken een erg goede ervaring met NewFrog te hebben gehad.

newfrog

Hieronder zullen de volgende aspecten van Newfrog worden behandeld:

 • bestelproces
 • verzendkosten en levertijd
 • betaalmethoden
 • klantenservice

Bestelproces

Het bestelproces verschilt niet van de meeste webshops: u registreert zich, voert uw persoonlijke gegevens in, betaalt en de bestelling is geplaatst. Het is altijd vervelend als u zich niet registreren via een bestaand account (bijvoorbeeld Facebook), omdat u dan overspoelt wordt met onnodige e-mails en het bestelproces langer duurt. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien, kunt u zich eenvoudigweg registreren met een Facebook- of Google-account.

account newfrog

Verzendkosten en levertijd

Zoals gezegd hanteert NewFrog het free shipping beleid. Als u hebt besloten om voor deze optie te gaan, zal de levertijd tussen de 15 en 25 dagen zijn. Dit is vrij normaal en als het ‘maar’ 15 dagen duurt is het snel. Het is echter geen DealExtreme, waar de levertijd veelal 10 werkdagen is. AliExpress kan deze korte levertijd soms ook garanderen, als de producten beschikbaar zijn in nabijgelegen Europese magazijnen.

U kunt echter ook kiezen voor een snelle levering van 3 tot 6 dagen. In dat geval betaalt u rond de 20 dollar.

Betaalmethoden

NewFrog biedt u de gangbare betaalmethoden aan: Credit Card en PayPal. Voor de mensen die niet over een Credit Card beschikken, noch de moeite niet willen nemen om een PayPal-account aan te maken, NewFrog biedt helaas niet de optie om met iDeal te betalen.

Klantenservice

De klantenservice van NewFrog ziet er goed uit. Er is een optie tot mailen, bellen en live-chatten. Voor hen die hier baat bij hebben, het telefoonnummer en e-mailadres:

 • Tel.nummer: 0086 755 83719029
  • Op dit nummer zijn ze te bereiken vanaf maandag tot vrijdag op 15:00 – 00:00, Nederlandse tijd.
 • E-mailadres: sales2@newfrog.com

Op onderstaande afbeelding kunt u zien waar u een live-chat kunt starten.

live-chat-newfrog

De meeste relevante aspecten van NewFrog op een rijtje:

 • geen 24/7 klantenservice
 • Geen verzendkosten
 • 15-25 dagen levertijd
 • PayPal & Credit Card (geen iDeal)