Oppomart

 
3.8
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3.4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3.3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Oppomart is net als Pandawill en IBuygou een webshop die zich richt op de buitenlandse markt door middel van Chinese smartphones en smartphone-accessoires aan te bieden. De webshop ziet er erg verzorgd uit. Deze review zal de volgende aspecten behandelen: bestelproces, betaalmethoden, verzendmethoden & levertijd en de klantenservice.

Voordat we bovenstaande aspecten behandelen, kijken we eerst eens naar de beoordelingen die mensen hebben gegeven. Van de bestaande beoordelingswebsites worden we niet veel wijzer. Er zijn in totaal enkele tientallen reviews te vinden, die óf heel goed of óf heel slecht zijn.

Bestelproces

Het is een groot voordeel dat u geen account hoeft aan te maken om de bestelling te kunnen plaatsen. U kunt het bestelproces eenvoudig doorlopen door door te gaan als Guest.

betalen oppomart

Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in, kiest u een verzendmethode, betaalmethode en als laatste betaalt u daadwerkelijk de bestelling en het pakketje wordt voor u samengesteld.

Betaalmethoden

Zowel PayPal als Credit Card worden aangeboden als betaalmethode. Anders dan bij AliExpress of DHgate, kunt u bij Oppomart niet betalen met iDeal.

Verzendmethoden en levertijd*

Oppomart biedt een verzendmethode aan met een bijzondere bijkomstigheid: EU Expedited Shipping (8 tot 12 dagen verzendtijd) garandeert de koper dat er geen invoerrechten aan vastzitten. Normaal moet men boven de 22 euro invoerrechten betalen, maar Oppomart biedt deze verzendmethode aan, zodat de consument niet met extra kosten wordt opgezadeld. Deze verzendmethode kost ongeveer 20 dollar.

De andere relatief dure verzendmethode is DHL Express Shipping (5 tot 7 dagen verzendtijd). Deze optie zal iets duurder zijn dan de EU Expedited Shipping.

De bijna gratis verzendmethode is Registered Post Air Mail (10 tot 18 dagen). Deze verzendoptie kost 3 dollar.

*levertijd = tijd van het verwerken van de bestelling + verzendtijd

Klantenservice Oppomart

Oppomart is bereikbaar via de e-mail, die zij binnen 24 uur zullen beantwoorden:

Tevens kunt u een formulier op de webshop invullen, als u contact wilt opnemen met de klantenservice van Oppomart. Als u dat graag wilt doen, klik dan hier.

Alle relevante aspecten voor u op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Geen Free Shipping
  • 10 tot 18 dagen verzendtijd
  • PayPal & Credit Card

Contact gegevens

N.N.B.  N.N.B.
   sales@oppomart.com
  www.oppomart.com