PandaWill

 
3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
2
Klantenservice
Lees alle ervaringen
2
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Waar bijvoorbeeld Dealextreme, Aliexpress en Gearbest meer aanbieden dan electronica, is PandaWill een Chinese webshop die enkel elektronica producten verkoopt. Zij richten zich met name op (potentiële) Android-telefoon-gebruikers door telefoons en accessoires ervan aan te bieden. Het is duidelijk dat Pandawill zich richt op de consumenten buiten China, omdat ze geen reclame maken voor smartphones met Aliyun/Yun OS als besturingssysteem. Wat u zeer waarschijnlijk graag wil weten; is deze Chinese webshop betrouwbaar? Deze webshop is nog niet zo bekend in Nederland, waardoor er nog weinig Nederlandse reviews zijn te vinden. Hieronder vindt u de ervaringen van consumenten van drie verschillende sites: Sitejabber, Pandacheck en Trustpilot. 

 

Pandawill SitejabberPandawill PandacheckPandawill Trustpilot

Bestelproces op Pandawill

Pandawill is geen webshop die de consument graag bij de hand wil nemen bij elke stap die nodig is te nemen om tot een succesvolle aankoop te komen. Er zijn verschillende Chinese webshops die dit beter doen door middel van een filmpje of enkele afbeeldingen te tonen, waardoor het direct duidelijk wordt hoe de consument een product moet bestellen en betalen. Een webshop laat op deze manier zien dat ze begaan zijn met de consument. Goede uitleg over het bestelproces is daarvan een goed voorbeeld. Niet dat het bestelproces moeilijk is; het is in feite op elke Chinese webshop hetzelfde. U maakt een account aan (als u met PayPal betaald, hoeft dit niet), voert uw persoonlijke gegevens in, betaalt het product en uw bestelling wordt verwerkt.

PandaWill Klantenservice

U kunt 24/7 met Pandawill chatten. Dit is een groot pluspunt en eigenlijk mag er geen webshop meer bestaan die deze service niet biedt. We leven in een tijd waarin er genoeg mogelijkheden zijn voor bedrijven om het contact met klanten wereldwijd soepel te laten verlopen. Zie onderaan de pagina voor de contactgegevens van PandaWill.

Adres: Fl.8,Tower A Kai Haoda Plaza, DaLang Street, Longhua Shenzhen 518109, China

Verzendkosten en levertijd vanuit China

Zoals vele andere Chinese webshops hanteert ook Pandawill hét kenmerkende beleid van een Chinese webshop: free shipping.  Als u voor meer bestelt dan $30,- wordt uw bestelling verscheept met een zendingsnummer. Als uw aankoop onder dit bedrag zit, wordt dit niet gedaan. De periode dat u moet wachten op uw levering kan verschillen: van 15 tot 35 dagen.

Betaalmethode

Pandawill is nog niet zo ver dat ze iDeal als betaalmethode aanbieden. Zoals bij (bijna) alle andere Chinese webshops bieden zij de twee meest relevante betaalmethodes aan: PayPal en Credit Card.

De meest relevante aspecten op een rijtje:

  • 24/7 klantenservice
  • Geen verzendkosten
  • 15 tot 35 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met Pandawill. Heeft u geen ervaringen met deze webshop, maar heeft u vragen? Aarzel niet en stel ze gerust! Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Uw ervaring of vraag kunt u hier delen. Stuurt u liever een e-mail? dat kan ook, mail dan naar mail@kopeninchina.nl

Contact gegevens

Fl.8,Tower A Kai Haoda Plaza, DaLang Street, Longhua Shenzhen 518109, China  86.755.83650148
  customerservice@pandawill.com
  www.pandawill.com