Play-Asia

 
3.5
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
0.5
Klantenservice
Lees alle ervaringen
2
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Play-Asia: oud, maar goud?

Play-Asia.com is een heel ander soort webshop dan u gewend bent van een Chinese webshop. Het betreft namelijk een webshop met elektronica, camera’s computerspellen, gameconsoles, boeken, muziek en dergelijke. De webshop is al sinds 2002 actief en is nog steeds actief. Dat de webshop al 14 jaar oud is, is te zien. De looks van de webshop zien er ouderwets en niet up to date uit. Toch zijn ze actief op meerdere social media. Zo posten ze minstens om de twee uur wel iets op Facebook. Als u echter op de webshop terechtkomt, lijkt het alsof u even tien jaar terug gaat. Zie onderstaande afbeelding of breng een bezoekje aan de webshop om zelf een oordeel te vellen.

play-asia

In Nederland was de webshop voornamelijk populair rond 2007/2008. In deze tijd zijn er veel Nederlandse reviews geschreven, die bijna allemaal zeer positief waren. Als u recente reviews over Play-Asia zoekt, zult u voornamelijk buitenlandse reviews tegenkomen. Deze zijn eigenlijk allen ook zeer positief. Als u onbekend bent met de webshop, wilt u natuurlijk weten; in hoeverre is Play-Asia aantrekkelijk voor Nederlandse consumenten? Er zijn bijvoorbeeld Chinese games en muziek die moeilijk of niet in Europa te krijgen zijn.

Betaalmethodes van Play-Asia

Ook al ziet de webshop er ouderwets uit, Play-Asia voorziet u eigenlijk van alle betaalgemakken die een webshop kan aanbieden. Naast de betaalmethodes PayPal en Credit Card, kunt u met iDeal betalen op deze bijzondere Chinese webshop.

Bestelproces van dit Chinese bedrijf

Ook tijdens het bestelproces wordt het u erg eenvoudig gemaakt als u met PayPal wilt betalen, of als u in het bezit bent van een Facebook-account. In dat geval hoeft u zich niet apart te registreren op de webshop. Nadat al uw producten in het winkelmandje zitten, vult u uw persoonlijke gegevens in, kiest u een verzendmethode, betaalt u de bestelling en dat was het.

Verzendkosten en levertijd

De verzendkosten en levertijd van Play-Asia zijn verschillend. Dit hangt af van welke verzendmethode u kiest en de kosten en levertijd worden bepaald door uw locatie, het gewicht van de producten en de productsoort. Zie onderstaande afbeeldingen waar u kunt aflezen hoe u de verzendmethode en de betaalmethode kiest. Zoals u kunt zien, bedragen de verzendkosten minstens $10,00.

play-asia bestellen

Betalen play-asia

Klantenservice

De klantenservice van Play-Asia kunt u bereiken door een e-mail te sturen naar cs@play-asia.com. Als u geïnteresseerd bent waar het bedrijf is gevestigd: Play-Asia.com
P.O. Box 1351, Tsuen Wan Post Office, Tsuen Wan, NT Hong Kong. U heeft ook de mogelijkheid om de klantenservice te faxen naar: +852 3145 0061.

Alle relevante aspecten van Play-Asia op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Wel verzendkosten
  • Levertijd: 5 tot 30 dagen
  • PayPal, Credit Card & iDeal

Laat hier uw review achter

Contact gegevens

P.O. Box 1351,
Tsuen Wan Post Office,
Tsuen Wan, NT Hong Kong
  +852 3145 0061
  cs@play-asia.com
  www.play-asia.com