PriceAngels

Kopen in China bij PriceAngels
4
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Wat de naam van de webshop al doet vermoeden, richt deze Chinese webshop zich op de (lage) prijs. De mensen achter PriceAngels beseffen heel goed dat de meeste consumenten – die gebruik maken van Chinese webshops – op zoek zijn naar producten voor de allerlaagste prijs. Dat is ook de reden dat vele Nederlanders aankopen doen in soortgelijke webshops: een oplader voor uw smartphone is soms vijf keer zo goedkoop in een Chinese webshop dan in een West-Europese winkel.priceangels

De doelen van PriceAngels worden duidelijk weergegeven door de eigenaren van de webshop. De webshop claimt dat ze veelal 20 tot 60 procent goedkoper zijn dan elke andere webshop (inclusief eBay). Wanneer de consument een product elders goedkoper vindt, kunt u dit aangeven bij PriceAngles, waarop het verschil met u zal worden gecompenseerd.

Hoe brengt PrinceAngles het ervan af op de vooraanstaande beoordelingswebsites? Helaas zijn er niet genoeg beoordelingen te vinden om een conclusie te doen over de betrouwbaarheid van PriceAngles. Een paar honderd beoordelingen zijn niet genoeg om te concluderen dat deze Chinese webshop betrouwbaar is of niet.

De volgende aspecten van deze Chinese webshop zullen achtereenvolgend worden behandeld: bestelproces, betaalmethoden, verzendkosten & levertijd en de klantenservice.

Het bestelproces

De stappen die moeten worden doorlopen zijn vrij identiek aan bestelprocessen van soortgelijke Chinese webshops: het product wordt aan het winkelmandje toegevoegd, vervolgens komt u op het onderstaande scherm waar u enkele keuzes moet maken (verzending en betaalmethode), daarna vult u uw persoonlijke gegevens in en betaalt u het product. En de bestelling is geplaatst.

priceangles-betalen

Betaalmethoden

PriceAngles biedt de meest gangbare manieren aan om te betalen. Dit betreft PayPal en Credit Card. Als u beschikt over een PayPal-account raden wij u ten zeerste aan om via deze weg te betalen. Lees hier waarom u het beste kunt kiezen voor PayPal.

Verzendkosten & levertijd

PriceAngels claimt dat alle producten gratis verzonden kunnen worden door middel van Airmail. Dit is ook het geval. Het enige minpunt is het systeem dat niet altijd even goed werkt. Toen ik zelf iets wilde bestellen werd de ‘Free Shipping’-optie in eerste instantie niet weergegeven. Daarna kon PriceAngles de prijzen van EMS en DHL niet laten zien. Zie onderstaande afbeelding.

Als u uiteindelijk de verzendmethode aan kunt vinken, ziet u dat u 8 tot 18 werkdagen moet wachten op uw product als u geen verzendkosten wilt betalen. Als deze levertijd ook daadwerkelijk klopt, is dit niet slecht.

priceangles-bestellen

Klantenservice

U kunt volgens PriceAngles de webshop bereiken per mail. Als u iemand van de Wholesale-afdeling wilt spreken, mail dan naar sales@priceangels.com. Wilt u iemand spreken omtrent drop shipping? Mail dan naar dropshipping@priceangels.com. Als u meer wilt weten over het affiliate programma, mail dan naar affiliate@priceangels.com.

Tevens zijn dit de adresgegevens: 10655 SW Murdock ST # E4, Portland, OR 97224, Unites States

En is dit het telefoonnummer: +86-75586382312

Daarnaast zijn de volgende skype-account te bereiken:

Cherry: qay_cherry
Echo: Echo cubling

De meest relevante aspecten van PriceAngles op een rijtje:

  • Free Shipping
  • 8 tot 18 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card
  • Geen 24/7 klantenservice

Contact gegevens

10655 SW Murdock ST # E4,
Portland OR 97224,
Unites States
  +86-75586382312
  sales@priceangels.com
  www.priceangels.com