RoseGal

 
2
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Rosegal is net zoals DressLily, DressLink, Romwe, Sheinside etc. een Chinese kledingwebshop. De kleding betreft veelal casual met vaak een opvallende print. De modellen op de webshop zijn in ieder geval niet Aziatisch en de fotogalerij van tevreden klanten lijken ook niet van Aziatische komaf te zijn. Dit betekent dat deze Chinese webshops ook graag het Westen wil bereiken, door hen (ons) een vertrouwd westers gevoel te geven als u op de webshop bent. Naast kleding zijn er sieraden, tassen, make-up, huisdecoratie en – net als Dresslily – verkoopt RoseGal wigs, oftewel in plat Nederlands: pruiken.

De ervaringen met RoseGal zijn verschillend, waardoor er geen eenduidige uitspraak kan worden gedaan over de betrouwbaarheid van de Chinese webshop RoseGal. Zie onderstaande afbeeldingen.

RoseGal Panda

RoseGal trustRoseGal Reseller

Hoe te betalen op RoseGal?

Deze Chinese webshop biedt PayPal en Credit Card als (voor Nederlandse consumenten) relevante betaalmethodes aan. U kunt op deze webshop dus nog niet betalen met iDeal, wat toch voor de meeste Nederlanders het fijnste of in ieder geval de meest eenvoudige manier is.

Bestellen op RoseGal

Het is een voordeel dat deze Chinese webshop al zo ver is dat u met een Facebook-account kunt aanmelden, zodat u zich niet helemaal hoeft te registreren. Als u met PayPal betaalt, kunt u ook direct met dit account inloggen. Vervolgens hoeft u enkel uw persoonlijke gegevens in te vullen, de bestellen te betalen en uw pakketje wordt samengesteld.

Rekent RoseGal verzendkosten? Wat is de levertijd?

De meeste Chinese webshops bieden meer dan 2 verzendopties aan. Verzendopties zijn eigenlijk gewoon in te delen in 2 globale verzendmethoden: de goedkope (vaak gratis, lange levertijd) en de dure (korte levertijd). Deze 2 methoden van verzending kunnen nog al eens verschillen per webshop, maar komen over het algemeen redelijk met elkaar overeen. Onderstaande afbeelding laat ziet dat de goedkope verzendoptie gratis is en een levertijd van 7 tot 25 dagen garandeert. De dure optie is dan ook gelijk meer dan €20,- duurder, maar garandeert wel een levertijd van 3 tot 7 dagen.

Shipping RoseGal

Klantenservice RoseGal

Als u contact wilt opnemen met RoseGal, kan dat via de live chat of telefoon. De klantenservice staat tot uw beschikking van 13:30 – 03:30 Nederlandse tijd. Op de webshop vindt u de live chat rechtsboven. Als u wilt bellen kan dat naar  (315) 221-8558. U kunt ook mailen naar: support@rosegal.com. Het betreft helaas geen 24/7 klantenservice, maar ze zijn langer beschikbaar dan de gemiddelde webshop.

De meest relevante aspecten van RoseGal op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Free shipping
  • Levertijd: 7 tot 25 dagen
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)
Klaar om naar deze Chinese webshop te gaan?!

Contact gegevens

  (315) 221-8558
  support@rosegal.com
  www.rosegal.com