SammyDress

 
1
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

SammyDress – Kleding uit China

Er zijn weinig Chinese webshops die kunnen tippen aan de beoordelingen SammyDress. Onderstaande afbeeldingen laten zeer positieve ervaringen zien met ‘Sammy Dress’ die zich uiten in hoge ratings. Dit is een webshop die voornamelijk kleding (voor vrouwen) verkoopt. Het kledingaanbod betreft één van de grootste te zijn van de wereld. Althans, dit claimen ze op de infopagina. Het is in ieder geval duidelijk dat vrouwen de voornamelijke doelgroep is van SammyDress. Op de hoofdpagina van de webshop wordt voornamelijk vrouwenkleding aangeboden. Maar is het bestelproces, de levertijd, de verzendkosten en de klantenservice ook zo goed als de beoordelingen je doen laten denken?

Zoals blijkt uit onderstaande afbeelding zijn de ervaringen met SammyDress zeer goed. Even ter vergelijking: AliExpress behaalde nog geen 2 sterren bij Trustpilot, waar SammyDress 8 sterren scoorde.

Ervaringen Sammydress

Maattabellen voor Chinese kleding

Het is logisch als u denkt dat de Chinese maten veelal afwijken van de Europese maten. Dit is een reden voor vele Nederlanders om geen kleding te kopen in Chinese webshops. Voor dit probleem is de volgende oplossing bedacht: er zijn 2 verschillende tabellen: een maattabel en een maattabel waar de de maten van SammyDress, US, UK en EU worden vergeleken. Op deze manier komt u er op een eenvoudige manier achter welke maat u moet hebben. Zie onderstaande afbeeldingen.
Maattabel Sammydress

sammydress

Bestelproces op SammyDress.com

Anders dan bijvoorbeeld GearBest, wordt er nergens expliciet uitgelegd hoe het bestelproces in zijn werking gaat. Al is het wellicht voor de meeste consumenten gesneden koek, er zullen ook mensen zijn die deze wél gebaat zijn bij deze hulp. Dit is dus wel een tekortkoming, al is het bestelproces op zich niet bijzonder: u moet inloggen, gegevens invoeren en betalen.

Klantenservice

Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week een groep werknemers van de klantenservice bereikbaar via instant messaging. Dit is absoluut een groot pluspunt, aangezien de klantenservice bij vele Chinese webshops nog tekortschiet. Daarnaast kunt u bellen met de klantenservice: + (001)909-581-9508. U kunt tevens mailen naar support@sammydress.com.

Verzendkosten en levertijd vanuit China

De verzendkosten verschillen per product, maar zullen meestal rond de 10 euro zijn (goedkoopste verzendmethode). De levertijd naar Nederland die daarmee gepaard gaat, is ook nog niet eens zo gek: 10 tot 20 dagen. De maximale levertijd is nog niet eens de minimale levertijd van GearBest, die een levertijd van 25 tot 50 dagen garandeert.

Betaalmethode

SammyDress en iDeal is helaas nog geen combinatie. Wel bieden ze de PayPal en Credit Card aan als betaalmethoden.

De meest relevante aspecten op een rijtje:

  • 24/7 klantenservice
  • Wel verzendkosten
  • 10 tot 20 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

SammyDress lijkt een solide speler te zijn in de arena van Chinese webshops. De ervaringen van consumenten zijn zeer positief, daarom lijkt deze Chinese webshop betrouwbaar te zijn. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met deze Chinese kledingwebshop. Laat hier een berichtje achter of stuur een e-mail naar mail@kopeninchina.nl.

Contact gegevens

  + (001)909-581-9508
  support@sammydress.com
  www.sammydress.com