Sunsky

 
3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Sunsky is een Chinese webshop, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in het Chinese Silicon Valley: Shenzhen. Zij beschouwen zichzelf als een leider, zoals vele Chinese webshops. Deze webshop verkoopt elektronica, gadgets en smartphones. Het aanbod is gevarieerd: van een silicone toetsenbord voor uw MacBook tot een 3d puzzel van het Witte Huis.

macbook-toetsenbord  3d-puzzel-witte-huis

 

Maar het belangrijkste wat u als consument wilt weten: is de webshop betrouwbaar? Om een goed beeld te kunnen krijgen van de webshop, is het de beste manier om zelf een tiental aan bestellingen te plaatsen. Een andere manier is het bekijken van de internationale beoordelingsplatformen, zoals Trustpilot of Resellerratings.

Is Sunsky betrouwbaar?

Wij besparen u die moeite. Helaas zijn er weinig reviews te vinden op bovengenoemde websites. Beide beschikken over ongeveer 100 reviews, die bijna allemaal zeer positief zijn. Dit is echter een te klein aantal reviews, om daadwerkelijk te kunnen bevestigen dat het gaat om waarheidsgetrouwe beoordelingen. Het kan namelijk zo zijn dat Sunsky deze reviews zelf heeft geplaatst of heeft laten schrijven.

In deze review zullen de volgende aspecten aan bod komen: het bestelproces, de betaalmethoden, de verzendkosten & levertijd en de klantenservice.

Bestelproces

Voordat u een bestelling kan plaatsen, moet u een account aangemaakt hebben. Dit kan onder andere met een Facebook-account. Anders moet u via een e-mailadres een account aanmaken. Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in en kiest u een betaalmethode. Als het product betaald is, is het enkel nog wachten op de bestelling. Hoe lang u moet wachten, hangt af van de verzendmethode. Hierover leest u meer onder het kopje verzendkosten & levertijd.

Betaalmethoden

Op Sunsky kunt u betalen met Credit Card en PayPal. Dit zijn de meest relevante betaalopties voor Nederlandse consumenten. Beide keuzemogelijkheden zijn betrouwbaar.

Verzendkosten & levertijd

De verzendkosten hangen samen met het gewicht van het product en de prijs. Zoals u hieronder kunt zien betaalt u een kleine 3 dollar voor een product dat 9 dollar kost. De verzendkosten zullen niet veel hoger worden dan 10 dollar (uitgaande van de goedkoopste verzendmethode). De levertijd voor de goedkoopste verzendoptie zal liggen tussen 10 en 25 werkdagen.

Klantenservice

De contactpagina van Sunsky is hoe een contact us-pagina van een dergelijke Chinese webshop eruit moet zien. Alles wat een consument wil weten over een webshop staat op deze pagina. Omdat deze pagina er zó goed uit ziet (in contrast met de gemiddelde Chinese webshop), is hij hieronder weergegeven.

contact-sunsky

contactpagina-sunsky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De meest relevante aspecten van Sunsky op een rijtje: 

  • Geen Free Shipping
  • Credit Card & PayPal (geen iDeal)
  • 10 tot 25 dagen levertijd
  • 24/7 klantenservice?

Contact gegevens

8/F, No. 614 Building,
Bagua 1st Road Futian District,
Shenzhen China
  +86-755-61302080
  info@sunsky-online.com
  www.sunsky.com