TBdress

 
3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


De webshop TBdress.com richt zich vooral op ‘formele’ kleding voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is er het aanbod van casual kleding ook relatief royaal. TBDress houdt speciale acties gericht op nationale feestdagen (vaderdag) en het seizoen (zomer). Ook bestaat het assortiment uit een ruime collectie van trouwjurken en andere producten die men nodig kan hebben op een bruiloft. Tevens is deze webshop er heilig van overtuigd dat elke koper zwicht voor coupons, aangezien u op de webshop om de oren wordt geslagen met percentages van kortingen.

Tbdress

Online kleding kopen blijft altijd een dingetje. Welke maat moet u nou kiezen? Dit gaat al vaak mis bij onbekende westerse merken, laat staan bij een Chinese webshop. TBdress is zich hiervan bewust en heeft logischerwijs een pagina gewijd aan het maken van maattabellen. Klik hier als u op zoek bent naar de maattabel van TBdress.

De ervaringen met de Chinese webshop lijken zeer positief te zijn.

Tbdress pandacheck

Tbdress resellerratings

tbdress trustpilot

Betaalmethodes

Als een Chinese webshop echt voeten aan de Nederlandse grond willen krijgen, is het aanbieden van de betaalmethode iDeal eigenlijk een pre. Veel Nederlanders hebben geen PayPal, of hebben geen zin om PayPal aan te maken. IDeal biedt in dit geval de meest eenvoudige optie. TBDress is eigenlijk de enige Chinese online kledingwinkel die iDeal aanbiedt. Een hoop Nederlandse consumenten maken al succesvol gebruik van iDeal bij bijvoorbeeld DealExtreme, DHgate of AliExpress. Toch lijkt dit minder veilig te zijn dan bijvoorbeeld PayPal. Lees hier waarom.

Bestelproces

Voor iedereen die gebruik maakt van Facebook is het ideaal als het registratieproces op een Chinese webshop kunt overslaan, doordat u zich ook kunt aanmelden met uw Facebook-account. TBdress biedt u deze mogelijkheid. Vervolgens hoeft u enkel uw persoonlijke gegevens in te vullen, een verzendmethode kiezen en bij de laatste stap betaalt u de bestelling en rest u enkel het wachten op uw gekochte product(en).

Verzendkosten en levertijd

Onderstaande screenshot laat zien dat een product ter waarde van $2,99, $1,49 verzendkosten met zich mee brengt. De gemiddelde levertijd is in dit geval 5 tot 12 dagen. Als dit waar is, is dit echt heel snel. Na een blik te hebben geworpen op de Nederlandse reviews, lijkt de levertijd rond de twee weken te liggen. De verzendkosten nemen toe, naarmate het bedrag en het gewicht van de inhoud van het winkelmandje toenemen.

shipping tbdress

Klantenservice van TBdress.com

De klantenservice van TBdress ziet er voor Chinese webshopbegrippen meer dan goed uit. Veelal missen de uren waarop webshops bereikbaar zijn, of zijn ze enkel te benaderen via e-mail. TBdress is bereikbaar via een (Europees) telefoonnummer en e-mail:

  • Europees telefoonnummer: +44.1224459798
  • E-mail: service@tbdress.com

Tijden waarop TBdress bereikbaar is:

Maandag t/m zondag: 03:00 tot 12:00 Nederlandse tijd

De meest relevante aspecten van TBdress op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Wel verzendkosten
  • Levertijd: 5 tot 12 dagen
  • PayPal, Credit Card & iDeal

Laat hier uw review achter

Contact gegevens

  +44.1224459798
  service@tbdress.com
  www.tbdress.com