Tomtop

Loving - Shopping - Sharing
1
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
0.8
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Tomtop is een Chinese webshop die naar eigen zeggen gespecialiseerd is in vele productcategorieën: videogames, computer- en mobiele accessoires, kleding, uiterlijke verzorging, huishoudelijke producten, sieraden, media spelers, auto accessoires en meer. Het assortiment van Tomtop kent raakvlakken met DX.com, Tmart, TinyDeal, DealsMachine etc. Tomtop is geregistreerd sinds 2004 en is sinds 2006 Gold supplier van Alibaba. Tegenwoordig worden ze ook door Alibaba geprezen als zijnde aanbevolen handelaar.

Europees magazijn TomTop

Tomtop is tevens een webshop met een Europees magazijn, waardoor u geen belasting hoeft te betalen over de gekochte producten. Het is misschien niet direct duidelijk wanneer het product leverbaar is vanuit een Europees depot. Anders dan bijvoorbeeld DX.com, is er geen speciale pagina met beschikbare producten uit Europese magazijnen.

Op onderstaande afbeelding kunt u zien vanuit welk magazijn het gewenste product kan worden verscheept. Let wel dat de prijzen verschillen per magazijn. Zo zijn de producten uit de Chinese magazijnen veelal het goedkoopst. En ook al zijn de verzendkosten vanuit Duitsland goedkoper, de smartphone is iets duurder als u deze laat bezorgen vanuit een Duits magazijn. Dit komt door de relatief hoge lonen en de relatief dure voorraadkosten.

European Warehouse Tomtop

Bestelproces

Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u zijn ingelogd. Inloggen doet u door zich te registreren op de webshop of in te loggen met een bestaand social media-account, bijvoorbeeld Facebook.

Betaalmethoden

Op Tiptom kunt u helaas niet met iDeal betalen. De Chinese webshop geeft u wel de mogelijkheid om te betalen met PayPal – dat doorgaans de meest veilige methode is – of met Credit Card.

Levertijd & verzendkosten

De levertijd hangt af van de afstand tussen uw gekozen afleveradres en het magazijn. In onderstaande tabellen kunt u aflezen dat uw pakketje slechts 7 tot 15 werkdagen onderweg zal zijn als u ervoor kiest om de bestelling te laten bezorgen vanuit een Chinees magazijn. Dit betreft een gratis verzending.

Als u een bestelling laat bezorgen vanuit het Verenigd Koninkrijk zal dit 2 tot 3 dagen duren en wanneer een pakket wordt verstuurd vanuit Duitsland zal het 1 tot 4 dagen duren. Let wel, als het pakket verstuurd wordt vanuit Europese magazijnen, betreft dit geen gratis verzending. De verzendkosten zullen eerder minder dan meer bedragen dan 10 euro.

levertijd tomtop

Klantenservice

De klantenservice van Tomtop is alleen beschikbaar via live chat en ticketservice.

Alle relevante aspecten van Tomtop op een rijtje:

  • Free Shipping
  • 7 tot 15 dagen levertijd
  • PayPal of Credit Card (geen iDeal)
  • Geen 24/7 klantenservice

Contact gegevens

N.N.B.  alleen live chat en ticketservice beschikbaar
  support@tomtop.com
  www.tomtop.com