TVC-Mall

 
3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


TVC-Mall is een Chinese webshop met elektronica en gadgets. Het assortiment betreft onder andere een groot scala aan smartphones, tablets en bijbehorende accessoires. Zoals op onderstaande afbeelding is te zien, ziet de webshop er verzorgd uit en zijn de links onder categorieën zeer duidelijk vormgegeven door de accessoires per merk onder te brengen.

tvc-mall

Deze webshop is nog niet zo bekend onder de Nederlandse consumenten. Er zijn in ieder geval weinig ervaringen gedeeld door Nederlandse consumenten, waardoor er nog geen duidelijk beeld is geschetst over de betrouwbaarheid van TVC-Mall. Onderstaande beoordelingen geven een indicatie weer, maar er zijn relatief weinig Nederlandse kopers die hun ervaringen hebben gedeeld, zodoende conclusies voorzichtig moeten worden getrokken. Heeft u wel al ervaring met deze webshop? Laat het ons dan weten op deze pagina, zodat er uiteindelijk een transparant beeld kan worden gecreëerd van alle Chinese webshops, die zich voornamelijk richten op het Westen.

tvc mall panda

Tvc mall trust

Wat opvalt aan TVC-Mall is dat ze zeer actief zijn op Social Media. Dit betekent dat ze hun naamsbekendheid willen vergroten, maar voornamelijk ook het vertrouwen willen winnen van mensen.

Betalen op TVC-Mall

De gebruikelijke manieren om te betalen als PayPal en Credit Card biedt TVC-Mall aan, maar iDeal wordt nog niet aangeboden door deze Chinese webshop.

Hoe bestellen op TVC-Mall

Het is een nadeel dat men een account dient te hebben om iets te kunnen kopen in de webshop. Als dit uiteindelijk is gedaan, moet u uw persoonlijke gegevens invullen, betalen en de bestelling is geplaatst.

Hoogte verzendkosten en lengte levertijd TVC-Mall

Er zijn kort gezegd 2 overkoepelende verzendmethodes: de goedkope met een lange levertijd en de dure met een kortere levertijd. De ene webshop rekent geen verzendkosten bij de eerste verzendmethode, de andere webshop wel. TVC-Mall rekent hier wél verzendkosten, die zijn gebaseerd op de locatie van het leveradres, het gewicht en de prijs van het product. Bij elk product dat u aanklikt staan de verzendkosten al direct voor u berekend. Het verschilt echter per product welke verzendmethode u kunt kiezen. Zoals u op onderstaande afbeeldingen kunt zien, waar een product van ongeveer 3 en 340 euro in het winkelmandje zijn gezet, verschillen de verzendmethodes.

Daarnaast kunt u concluderen dat het met de verzendkosten allemaal wel meevalt: deze variëren tussen de 1 en 10 dollar (als u de goedkoopste verzendoptie aanvinkt).

tvc-mall bestellentvc-mall betalen

De levertijd van Regular Mail is wel ontzettend lang: 30 tot 45 dagen. Ervan uitgaande dat u voor Post NL kiest, is de levertijd 10 tot 25 dagen, wat nog te overzien is.

Klantenservice TVC-Mall

Als TVC-Mall 24/7 beschikbaar zou zijn, had het (op papier) de beste klantenservice gehad van alle Chinese webshops. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien, kunt u bellen, skypen, e-mailen, live chatten, WeChatten en zelfs WhatsAppen.  De klantenservice is bereikbaar van 15:30 tot 00:30.

tvc-mall contact

Adressen:

Vestiging hoofdkantoor TVC-Mall.com:

No.3 Building, Guangyayuan Industrial Park, Wuhe Community, Bantian Street, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China 518000
Tel: +86-755-28416521 Ext.8033

Het in Hong Kong gevestigde kantoor:

Rm 1202,12/F, Tung Chun Commericial Centre, 438-444 Shanghai Street

Er moet gezegd worden dat er weinig Chinese webshops zijn, die zo veel informatie over zichzelf vrijgeven op de webshop.

De meest relevante aspecten van TVC-Mall.com op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice (ziet er echter wel goed uit, zie hierboven)
  • Wel verzendkosten
  • Levertijd: 30-45 dagen
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

Laat uw eigen ervaring achter op onze website of lees de ervaring van anderen met TVC-Mall

Contact gegevens

No.3 Building, Guangyayuan Industrial Park
Wuhe Community, Bantian Street, Longgang District
Shenzhen, Guangdong China 518000
  +86-755-28416521
  rita@tvc-mall.com
  www.tvc-mall.com