YesAsia

Kopen in China bij YesAsia
2
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

YesAsia behoort niet tot het soort Chinese webshop dat u gewend bent. Niet alle Chinese webshops verkopen kleding en gadgets. Zo verkoopt Ezcosplay kostuums en Play-Asia richt zich op de verkoop van games. YesAsia is te vergelijken met de laatstgenoemde. Deze Chinese webshop verkoopt onder andere games, maar verkoopt met name – Chinese, Japanse, Koreaanse en Westerse televisieseries en films. Daarnaast verkopen zij boeken, (Japanse en Chinese) stripboeken en speelgoed.

En niet zomaar speelgoed. Zo krijgt u 59 pagina’s aan resultaten als u ‘Pokemon’ als zoekopdracht invoert. Voor u het weet bent u 2 uren verdwaald in het aanbod van YesAsia.

pokemon-yesasia

Als we de vooraanstaande beoordelingswebsites langsgaan, zien we dat het grootste gedeelte van de ervaringen positief is. Hieruit kan echter niet worden geconcludeerd dat YesAsia ook daadwerkelijk betrouwbaar is. Zoals u kunt zien, zijn er ongeveer 100 beoordelingen per website. Dit is relatief weinig, waardoor het beoordelingscijfer minder betrouwbaar is, dan wanneer een beoordelingswebsite een paar duizend gedeelde ervaringen op haar website heeft staan.

yesasia-trustpilot

yesasia-sitejabberyesasia-resellerratings

 

Hieronder zullen de volgende aspecten worden behandeld van de Chinese webshop: bestelproces, betaalmethode, verzendmethode & levertijd en de klantenservice.

Bestelproces

Als u niet via PayPal wilt betalen, dient u een account aan te maken. Dit is vrij achterhaald, zelfs voor Chinese begrippen. Veelal geven zij u de mogelijkheid om met een Facebook-account in te loggen. Dit doet YesAsia helaas nog niet. Maar wellicht is hun klantenbestand zo tevreden, dat zij deze kleine toevoeging niet hoeven door te voeren in hun systeem. Nadat u bent geregistreerd, kunt u uw persoonlijke gegevens invullen, de bestelling betalen en nu hoeft u enkel nog te wachten op een pakketje.

Betaalmethode

De relevante betaalmethoden voor u zijn Credit Card en PayPal. Helaas kunt u nog niet betalen met iDeal.

Verzendmethode en levertijd

Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien kunt u uw bestelling via Standard laten verzenden of via Express. De eerste verzendoptie duurt 7 tot 30 dagen en de tweede 3 tot 5 dagen.

Uw bestelling wordt pas gratis verzonden als de prijs minimaal 39 dollar bedraagt.

Als de prijs lager is dan bovenstaande prijs gelden de Per Shipment Charge en de Per Unit Charge. Tevens kunt u uw bestelling niet in meerdere keren plaatsen, dit moet in één keer. Dus als u uw bestelling wil opsplitsen (bijvoorbeeld om het risico, op de inname van de producten bij de douane, in te perken), zullen zij verzendkosten rekenen.

Het is echter niet duidelijk hoe veel tijd tussen bestellingen in moeten zitten om de genoemde Charges te vermijden. Heeft u hier ervaring mee? Laat hier een review achter!

verzenden-yesasia

Klantenservice

YesAsia is niet echt connected te noemen. De enige mogelijkheid om met deze webshop in contact te komen is per e-mail, die via de webshop verstuurd moet worden.

De meest relevante aspecten van YesAsia op een rijtje:

  • Free Shipping (vanaf 40 dollar)
  • 7 tot 30 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)
  • Geen 24/7 klantenservice

Contact gegevens

N.N.B.  alleen ticketservice
  alleen ticketservice
  www.yesasia.com