YesStyle

 
2
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
4
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Chinese webshop YesStyle: kleding en accessoires van Aziatische merken

Deze Chinese webshop verkoopt kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. YesStyle onderscheid zich door producten te verkopen van Aziatische merken. Zij verkopen dus geen replica merkproducten, maar bieden unieke producten aan. Dit concept kom je niet vaak tegen, omdat de westerse wereld toch vaak kleding koopt van merken die daar bekend zijn. Als u producten wil kopen op YesStyle, is de kans groot dat u de enige bent in uw omgeving met die gave trui of die speciale rugtas. Hier moet wel bijgezegd worden dat de Aziatische merken vaak wel lijken op de merken die groot zijn in de westerse wereld. Zo verkoopt het merk Ausqi rugzakken waarvan enkele modellen toch sterk lijken op backpacks van Eastpak.

Nog niet zo lang wordt YesStyle automatische naar het Nederlands vertaald. Dit is toch een pluspunt voor Nederlandse consument. Hoewel de vertaling niet perfect is, is het beter dan niets.

In Nederland is YesStyle nog niet zo bekend, wat eigenlijk twee redenen heeft. (1) het betreft kleding van Aziatische merken, waar Nederlands toch vaak niet naar op zoek zijn. En als deze webshop nou enkel spotgoedkope producten verkocht, zou het nog de moeite waard maken om deze webshop te kiezen boven de lokale H&M. Dit is echter niet het geval. (2) YesStyle verkoopt haar producten tegen betaalbare prijzen, maar de prijzen liggen toch hoger dan u van een Chinese webshop gewend bent.

Welke maat?

YesStyle betreft dus een webshop die voornamelijk kleding verkoopt van Aziatische merken. Zoals u vast heeft ervaren met andere webshops, is het kopen van kleding online überhaupt vaak lastig. De ene maat M is de andere maat M niet. Deze webshop geeft het aantal centimeters van de kledingstukken en waarschuwt u dat u eigen meting soms een paar centimeter kan verschillen van de werkelijke grootte. Dit komt door de soort stof van het product, waarbij de kans groter is op afwijkende groottes bij flexibele stoffen. Deze zijn vaak eenvoudig uitrekbaar, waardoor het aantal centimeters dat u meet van het t-shirt of de broek kan verschillen met de werkelijke grootte van het product dat u koopt.

Er zijn bijna geen Nederlandse ervaringen met YesStyle te vinden via Google. Deze webshop blijkt in andere westerse landen toch wel bekend te zijn. Zie onderstaande afbeelding voor de gemiddelde score die consumenten geven aan YesStyle.

 

 

Pandacheck Yesstyle

 

Yesstyle Trustpilot

Yesstyle Resellerratings

De ervaringen blijken zeer positief te zijn.

Bestelproces op YesStyle

Anders dan op bijvoorbeeld Gearbest, staat er nergens het bestelproces uitgelegd voor de leek onder ons. Het bestelproces ziet er eigenlijk hetzelfde uit als elke andere webshop. U maakt een account aan, voert uw persoonlijke gegevens in en u betaalt.

Klantenservice

YesStyle biedt geen instant message aan. U kunt met de webshop in contact komen via e-mail en telefoon. Op dit punt valt er zeker nog terrein te winnen voor deze webshop. Anno 2016 moet het wel mogelijk zijn voor consumenten om direct in contact te komen met de verkoper.

Verzendkosten en levertijd vanuit China

Het is een groot pluspunt van YesStyle dat zij geen verzendkosten rekenen voor Nederlandse consumenten. Het enige nadeel dat hiermee gepaard gaat, is dat uw minimale besteding 34 euro moet bedragen. Als u toch al eenmaal beslist heeft dat u iets wil kopen op deze webshop, is de kans echter zeer groot dat dit meer dan 34 euro bedraagt. Aangezien de prijzen niet bijzonder laag zijn. Als u voor de gratis verzendoptie kiest, wordt de levertijd geschat op 7 tot 30 dagen.

Betaalmethodes

Helaas kunt u niet met iDeal betalen. Wel kunt u met PayPal betalen zonder dat u een account hoeft aan te maken. Tevens kunt u via Credit Card betalen.

De meest relevante aspecten voor u op een rijtje:

  • Klantenservice bereikbaar via e-mail en telefoon
  • Free Shipping
  • 7 tot 30 dagen levertijd
  • Geen iDeal

Contact gegevens

  866-440-8388
  marketing@yesstyle.com
  www.yesstyle.com