Ervaringen met BangGood

De betrouwbaarheid van BangGood

BangGood heeft over het algemeen zeer positieve ervaringen en wordt op diverse review websites als betrouwbaar geacht. Deze betrouwbaarheid heeft onder andere te maken met levertijden die volgens afspraak gaan en een accurate opvolging van problemen met orders.

Klantenservice

BangGood heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. Hoe belangrijk ze een goede klantenservice vinden, is niet alleen te lezen in de ‘About us’-sector, maar ook bij de ‘Help’-knop. Hier heeft u de mogelijkheid om deze Chinese webwinkel via de email, telefonisch, via een live chat en op de website zelf te bereiken. Ook kunt u daarbij direct zien binnen welk tijdsbestek er gereageerd zal worden en op welke tijden BangGood bereikbaar is via de Live chat en de telefoon. Wanneer u via de website in contact wilt komen met de medewerkers van de webshop, kunt u bovendien foto’s toevoegen aan uw bericht. Bij negatieve ervaringen op beoordelingswebsites reageert BangGood in onze ervaring altijd direct en oplossingsgericht op negatieve ervaringen. Direct naar BangGood!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op Ervaringen met BangGood
 1. Tim schreef:

  Prima. Als je slim bent meld je je eerst aan als affiliatie. Dan krijg je extra korting 🙂

 2. Uitstekende prijs/kwaliteit ratio, is de lange verzendtijd (~20 dagen) meer dan waard.

  Heb problemen gehad met invoerrechten, maar Banggood heeft dat toen vergoed.

 3. piet schreef:

  goede ervaring, producten waren snel binnen en goede kwaliteit prijzen zijn redelijk

 4. Henk schreef:

  Kocht drie telefoons waarvan ik eentje annuleerde mijn mi max kwam binnen volgens de afbeelding kon ik deze omzetten in het Nederlands mooi niet dus Banggood hier een berichtje gestuurd maar kreeg geen antwoord moest nog 173,29 terug ontvangen maar tot vandaag toe geen cent terug ontvangen met Banggood gemailt meerdere malen kreeg telkens het zelfde antwoord moest maar contact opnemen met de bank het zijn in mijn ogen een stel oplichters