BangGood

Best Bang for your Buck
2.1
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
1.4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1.5
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

BangGood: Een Chinese webshop die beloftes nakomt

BangGood is één van oudgedienden onder de vele goedkope Chinese webshops. BangGood bestaat als sinds 2007 en richtte zich in eerste instantie op de markt met interesse in computersoftware. Vandaag de dag is deze BangGood een van de betere Chinese webshops op de internationale markt.

Type producten bij BangGood

Deze webshop verkoopt artikelen binnen de volgende categorieën:

banggood

De BangGood website

Apple Accessoires
Elektronische apparaten
Telefoons en accessoires
Lampen en verlichting
Sportartikelen
Speelgoed
Producten gerelateerd aan hobby’s
Kleding
Tassen
Schoenen
Spullen voor in uw huis en tuin
Producten rondom gezondheid en schoonheid
Artikelen voor uw auto en motor
Computerartikelen kopen.

Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken

De eerste indruk die u krijgt wanneer u de website van BangGood bezoekt, is dat het er allemaal erg overzichtelijk en aantrekkelijk uitziet. Aan de linkerkant vind u diverse typen producten die worden aangeboden (zie afbeelding 1). Wanneer u er met uw muis op staat, krijgt u bovendien een veelvoud aan subcategorieën te zien. De thematische kleuren  – zwart, oranje en rood – komen overal op de website terug. Dit maakt deze website erg aantrekkelijk, overzichtelijk, geordend en geeft deze een professionele uitstraling. Wat deze website nog meer een professionele uitstraling geeft, is de kwaliteit van de foto’s van de producten (zie afbeelding 2). De belichting, scherpte en de hoek waar vanuit de foto is gemaakt, is erg goed.

banggood.com

Productafbeeldingen op BangGood

Verder draagt de mogelijkheid om de website in verschillende talen te bezoeken bij aan de gebruiksvriendelijkheid van deze Chinese webshop. De talen waarnaar de website omgeschakeld kan worden, zijn Engels, Russisch, Spaans, Italiaans, Frans, Portugees en Duits. Ook heeft u de mogelijkheid om uw producten te volgen door te klikken op de ‘order tracking’-knop. Bovendien heeft u bij deze Chinese webshop de mogelijkheid om van tevoren aan te geven naar welk land het product verstuurd moet worden en in welke eenheid u de prijzen van de producten wilt zien.

Ten slotte is een heel groot voordeel ten opzichte van andere Chinese webshops, dat BangGood ook een App heeft waarop u producten kunt bestellen. Deze applicatie is zowel toegankelijk voor klanten die een Android, als klanten die Apple telefoon hebben.

Producten op BangGood en productbeoordelingen

banggood

User generated content op BangGood

Naast het feit dat u in deze Chinese webshop filters kunt toepassen en gebruik kunt maken van de zoekbalk, heeft u bij BangGood.com ook de mogelijkheid om op een makkelijke wijze inzage te verkrijgen in de producten die net binnen zijn, producten die u voor een buitengewoon goed prijsje kunt kopen en zelfs producten die in de voorverkoop zijn. De mogelijkheid om producten in de voorverkoop te reserveren, maakt het verschil tussen BangGood en webshops als TaoBao en MiniInTheBox.

Daarnaast kunt u op de website van BangGood inzicht krijgen in de zogenaamde ‘Community’. Dit houdt in dat u op de website over de ervaringen van klanten zelf kunt lezen en u in forums mee kunt praten over de kwaliteit en waarde van bepaalde producten op de website. Ook kunt u in dit gedeelte van de website foto’s en filmpjes bekijken die klanten zelf hebben gemaakt (zie afbeelding 3).

Bij ieder product op deze website staat een bepaald aantal sterren ter indicatie van de tevredenheid van de klant met betrekking tot dit product. Een toelichting op dit aantal sterren is te zien als u bij het product helemaal naar beneden scrollt. Hier worden de aantal sterren apart gegeven voor de prijs, de kwaliteit, het uiterlijk en het totale product. Ook vind u hier vaak een korte toelichting en eventuele foto’s (zie afbeelding 4).

Reviews van BangGood klanten

Reviews van BangGood klanten

Verder kunt u per product inzage krijgen in de productdetails, de specificatie, de verzend- en de betaalmethode.

Een minpunt van het kiezen van het type product, is het feit dat er een beperkte filterkeuze is. Wanneer u bijvoorbeeld een telefoonhoesje zoekt voor uw Samsung Galaxy S6, wilt u niet alleen op prijs en populariteit kunnen filteren, maar ook op materiaal. Deze optie ontbreekt hier.

Onze conclusie over BangGood

BangGood is een professionele webshop met voornamelijk goede ervaringen. De website is erg klantgericht, duidelijk in communicatie en hulpvaardig indien nodig. De website heeft echter niet veel filtermogelijkheden en ook is niet alle informatie op de website duidelijk.

*Deze data zijn gebaseerd op verzending naar Nederland. Voor meer informatie over verzendingen naar andere landen, ziet u www.banggood.com.

Lees hier verdere details over het bestelproces van “Bang Good” of bekijk de ervaringen van anderen met deze Chinese webshop. Uw eigen input wordt uiteraard ook erg gewaardeerd!

Interessant voor zakelijke (ver)kopers: BangGood biedt ook dropshipping aan! Over de ins & outs van dropshipping vindt u een aparte sectie onder ‘zakelijk in China kopen‘ op deze website.

Contact gegevens

228 Park Ave, S#45956
New York, NY 10003 United States
  +00852-35903678
  livechat
  www.banggood.com