Bestellen op DealExtreme

Dit is een aspect van de webshop dat piekfijn in orde is omdat u zeer snel en eenvoudig de benodigde stappen doorloopt. Allereerst is een registratie niet per se nodig, wat zeker een pluspunt is. Het bestellen op DealExtreme neemt op deze manier veel minder tijd in beslag. Zie onderstaande stappen waar de stappen voor u staan uitgelegd.

Let op! Ondanks dat de afbeeldingen, ter illustratie van de stappen van het bestelproces, in het Engels staan weergeven, biedt DealExtreme.com ook de mogelijkheid aan om de webshop in de Nederlandse taal te gebruiken. Zie onderstaande afbeelding.

 

nederlands de

Stap 1. Als u al uw producten in uw winkelwagentje hebt gedaan, klikt u rechtsonder op de link ‘Proceed to checkout’.

stap 1 bestelproces dealextreme

Stap 2. Hier zijn 3 mogelijkheden: (1) u logt in als u reeds een account heeft op de webshop; (2) u registreert zich door op ‘Register’ te klikken; (3) of u wil doorgaan als gast, waardoor u geen account hoeft aan te maken en direct door kan gaan met de betaling, klik op ‘Checkout As Guest’.

stap 2 bestelproces dealextreme

Stap 3. Vul uw persoonlijke gegevens in.

stap 3 bestelproces dealextreme

 

Stap 4. Deze stap bestaat uit drie deelstappen, waar u dus welgeteld drie keuzes moet maken: verzendmethode, betaalmethode en wel of niet verzekerd worden tegen mogelijke invoerkosten.

Stap 4.1. Kies uw verzendmethode: Supersaver, Standard of Expedited. Hoe sneller u uw producten geleverd wilt hebben, hoe meer u betaalt.

stap 4.1 bestelproces dealextreme

Stap 4.2. Kies uw betaalmethode: Credit card, iDeal of Paypal. Ook DealExtreme biedt iDeal als betaalmethode.

stap 4.2 bestelproces dealextreme

 

Stap 4.3. Import TAX & VAT Insurance betekent dat de mogelijke invoerkosten die u moet betalen, omdat toevallig uw pakketje er bij de steekproef van de douane uit is gepikt, worden betaald door DealExtreme. Als dit het geval is, moet u gewoon deze kosten betalen en vervolgens het bewijs van betaling aan DealExtreme laten zien, waar zij vervolgens het door u betaalde bedrag compenseren. Dit doen zij tot $40,-.

stap 4.3 bestelproces dealextreme

Vervolgens klikt u op Next en wordt u doorgestuurd naar uw bank (als u betaalt met iDeal), waar u de betaling afrondt.

Stap 5. Nadat u de betaling hebt afgerond, wordt u doorgestuurd naar de volgende pagina.

stap 5 bestelproces dealextreme

Waar u vervolgens naar onderstaande pagina wordt doorgestuurd. Gebeurt dit niet? volg de instructies die staan op bovenstaande afbeelding.

stap 5 bestelproces dealextreme 2

Het bestellen op DealExtreme is nu succesvol afgerond en als het goed is, krijgt u een bevestiging per e-mail.

>>> Direct naar de webshop van DX

Bent u benieuwd naar de ervaring van anderen met DX of laat u graag uw eigen positieve of negatieve ervaring achter?