Extra info over DealExtreme

DX Points

Webshop DX kent een regeling waarbij op drie manieren punten gehaald kunnen worden:

  • Producten kopen. Per $10,- ontvangt u 1 punt.
  • Review schrijven.
  • Foto uploaden van uw gekochte product. Dit levert u 2 punten op, als de foto op de webshop wordt geplaatst.

Even ter illustratie: een pakje kaarten (twv een kleine $2,-) kost u 18 punten.

dealextreme points

DealExtreme Kortingscodes

Anders dan vele andere Chinese webshops, zijn er bij Dealextreme geen acties bekend waarmee punten verdiend kunnen worden, die uiteindelijk leiden tot korting. Wel zijn er kortingscodes te vinden op vouchercloud, actiecode en mrkortingscode.

MVP24Hrs Dealextreme

MVP dealextreme
Zoals op bovenstaande afbeelding is te zien, is er een speciale link voor producten die binnen 24 uur verstuurd worden. Dit betekent niet dat u het product binnen 24 uur ontvangt. Op zich is dit niet heel speciaal, aangezien bij MiniInTheBox bijna alle producten gekenmerkt zijn met een 24 uur label, wat betekent dat die producten binnen 24 uur worden verstuurd. Zo ziet u maar weer dat bepaalde kenmerken op een hele andere manier gepresenteerd kunnen worden op webshops, terwijl het om hetzelfde principe gaat.

Social Media

Naast een hoofd Facebookaccount, beschikt DealExtreme over een Facebookaccount dat zich enkel richt op Nederlandse consumenten: ‘DealExtreme Nederland’. Ze zijn hier zeer actief en plaatsen dagelijks foto’s van producten in een natuurlijke gebruikersomgeving, in plaats van foto’s die in de webshop staan. Het aantal likes van boven de 1200 is zeker niet onverdienstelijk voor enkel een Nederlandse pagina. Daarnaast beschikken ze over een Twitteraccount, waar tevens actief gebruik van wordt gemaakt. Hier is alles echter wel in het Engels geschreven. Dit medium kent een kleine 28.000 volgers. Op dit medium worden ook voornamelijk foto’s geplaats van producten, met een iets meer humoristische insteek in vergelijking met het Facebookaccount.

DealExtreme Dropshipping

Anders dan MiniInTheBox heeft DealExtreme een zeer duidelijke en in het Nederlands geschreven uitleg omtrent dropshipping en de uitvoering ervan. Het is uiteraard een groot nadeel dat de levertijd simpelweg te lang is, om in Nederland te groeien als webshop. Dat deze optie er echter is en dat dit concept zeer duidelijk door DealExtreme wordt uitgelegd, is niets meer dan positief. Op onderstaande afbeelding of via deze link, vindt u informatie omtrent dropshipping via DealExtreme.

dropshipping dealextreme
Klaar voor de ‘extreme deals’ van DX?  >>> Direct naar deze Chinese shop