DressLink

Latest Fashion at affordable Price
3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
4
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

DressLink is interessant voor Nederlandse koopjesjagers

dresslink

DressLink – De Chinese webshop voor jurken

Bovenstaande titel zegt waarschijnlijk al genoeg. Door de opvallende Get a $50 cash coupon-button op de hoofdpagina van DressLink in combinatie met de vermelding van de procentuele korting bij ieder kledingstuk speelt DressLink.com goed in op de Nederlandse shopmentaliteit. De Chinese kledingwebshop kan worden vergeleken met SammyDress, maar het aanbod van DressLink is kleiner en verkoopt enkel kleding voor vrouwen. Menig Nederlander is sceptisch over het kopen van kleding in een Chinese webshop. Dit is ook niet gek, aangezien het vaak genoeg misgaat. Net als AliExpress biedt DressLink consumenten de mogelijkheid aan om foto’s te uploaden van het ontvangen product. En soms komt het dan voor dat de afbeelding waarop het product wordt aangeboden sterk afwijkt van het ontvangen product. Hieronder zijn de waarderingen weergegeven van de consumenten.

 

Dresslink Pandacheck

Dresslink Review Trustpilot

Dresslink Resellerratings

Maattabel DressLink

Anders dan bij SammyDress, bevat de maattabel van deze Chinese webshop inches in plaats van centimeters. Dit is minder fijn voor ons (Nederlanders), omdat wij de opgemeten centimeters zelf moeten omrekenen naar inches. Hieronder zijn de maattabellen weergeven. Het is belangrijk dat u hier naar kijkt, omdat Chinese maten nog al eens kunnen verschillen van Nederlandse/Europese maten.

Size Chart Dresslink

Maattabel Dresslink

Bestelproces

Het bestelproces is op vrijwel elke Chinese webshop identiek. Het enige punt waarop Chinese webshops van elkaar verschillen is het wel of niet aanbieden van de mogelijkheid om zonder account een bestelling te kunnen plaatsen. Bij DealExtreme is registratie voor een account niet nodig om een bestelling te plaatsen. DressLink voorziet de consument helaas niet van deze luxe. De consument moet dus eerst een account aanmaken om verder te kunnen gaan in het bestelproces. Hierna moet de consument haar persoonlijke gegevens invullen, de verzendmethode kiezen en uiteindelijk betalen.

Betaalmethodes Dresslink

Op de Chinese webshop kunt u betalen met PayPal of met uw Credit Card. U heeft goed opgemerkt dat iDeal hier nog niet tussen staat.

Levertijden en verzendkosten

De levertijden die worden gegarandeerd zijn 7 tot 19 dagen. Dit is niet slecht voor een Chinese webshop. De verzendkosten van DressLink zijn enorm hoog en vaak nog hoger dan de prijs van het product zelf. Even een voorbeeld: een vrouwenjas van $7,- is een kleine $9,- (meer dan 100% van de productprijs inderdaad, klik hier). De jas is dan nog steeds maar $16,- dollar, maar toch.

Klantenservice

De klantenservice van DressLink is te bereiken via e-mail (service@dresslink.com) en telefoon. Het telefoonnummer van de Europese klantenservice is +4915221508097. Het Europese adres is gevestigd in Duitsland: Werner-Siemens-Str. 63, 22113, Hamburg, Germany. Ze zijn niet de hele dag beschikbaar: enkel van 9 tot 6. Voor welke tijdzone dit geldt is echter onduidelijk, aangezien ze dit niet op de webshop hebben aangegeven.  Klaar voor de super koopjes van deze Chinese kleding webshop??? Bekijk snel de aanbiedingen 🙂

De meest relevante aspecten van DressLink op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Wel verzendkosten
  • 7 tot 19 dagen levertijd
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

 

Contact gegevens

Werner-Siemens-Str. 63,
22113, Hamburg,
Germany
  +4915221508097
  service@dresslink.com
  www.dresslink.com