IBuyGou

 
1.5
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4.5
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1.5
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


IBuyGou bestaat sinds 2012 en richtte zich toen op het verkopen van Xiaomi smartphones aan Europese landen. Zo heeft de Chinese webshop logischerwijs een Europees magazijn voor reparatie en onderhoud. Door de enorme vraag en populariteit van de webshop in Spanje, is er een warenhuis en een kantoor gevestigd in Barcelona.

Er is ook een speciale link op de webshop met alle producten die in Europese warenhuizen beschikbaar zijn. IBuyGou richt zich vandaag de dag nog steeds op smartphones. De webshop verkoopt daarnaast ook tablets, accessoires en smartwatches.

De grootste concurrent van IBuyGou is webshop Pandawill, die de identieke productfocus heeft.

Nederlanders hebben over het algemeen een positieve ervaring met de Chinese smartphonewebshop. Er staan een aantal uitgebreide reviews van smartphones die positief zijn.   IBuygou

Betaalmethodes die IBuyGou biedt

De gangbare betaalmethodes als PayPal, Credit Card & Bank Transfer zijn ook bij deze Chinese webshop van toepassing. Op de webshop wordt zelfs vermeld om welke redenen PayPal de meest veilige keuze is. Wilt u ook weten waarom? Klik dan hier.

Bestelproces

Het bestelproces op IBuyGou is één van de meest gebruiksvriendelijke van alle Chinese webshops. Het is niet nodig om u als klant te registreren op de webshop, om het bestelproces te voltooien. U kunt het product in uw winkelmandje doen, uw persoonlijke gegevens invullen, een verzendmethode kiezen, betalen en de bestelling is geplaatst.

Let op!
De verzendmethoden van IBuyGou verschillen van andere webshops. Het ligt aan de beschikbaarheid en de locatie van het product welke verzendmethoden beschikbaar zijn.

Verzendkosten en levertijd

IBuyGou lijkt in Nederland ook al vrij bekend te zijn, aangezien een van de verzendmethode NL Post (Netherlands Post) betreft. Deze verzendmethode is echter niet altijd beschikbaar, het ligt er maar net aan of deze verzendmethode kan worden gebruikt voor het product dat u wil kopen. De verzendmethode is namelijk afhankelijk van de beschikbaarheid en de locatie van het magazijn van het product.

De verzendkosten zijn vrijwel constant. Het maakt niet uit hoe duur uw bestelling is: de verzendkosten bij een bestelling van $10,00 in vergelijking met $200,00 is nihil. De verzenkosten schommelen tussen de $20,00 en $30,00 in. Zie onderstaande afbeeldingen.

ibuygou bestellenIBuygou bestellen

Zoals u hierboven kunt zien, vergoedt de webshop helemaal niets als het product niet aankomt. Hiervoor moet u meer geld betalen, om hiervoor verzekerd te zijn. 

Klantenservice

De webshop is zeer klantvriendelijk ingericht en is dus heel makkelijk om te gebruiken. Daarnaast wordt er ook duidelijk aangegeven dat u met vragen altijd kunt e-mail naar support@ibuygou.com. Tevens kan er worden gebeld naar: 86-755-29761915. Het vestigingsadres van IBuyGou is 3A16 HaoYe Nga Court, Xinhu Road Xixiang,Bao’an Shenzhen,
Guangdong 518000.

De meest relevante aspecten van IBuyGou op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Prijzen zijn exclusief BTW als het Europese gevestigde producten betreft
  • Relatief hoge verzendkosten
  • Levertijd: 1 tot 10 werkdagen
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

Laat uw eigen review over IBuyGou achter op onze site!

Contact gegevens

3A16 HaoYe Nga Court, Xinhu Road Xixiang,Bao'an Shenzhen,
Guangdong 518000
  86-755-29761915
  support@ibuygou.com
  www.ibuygou.com