SheIn

 
4.4
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
4.4
Klantenservice
Lees alle ervaringen
4.3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

SheIn – Dameskleding: De Chinese H&M?

shein

SheIn damesmode

De doelstelling van SheIn.com is om binnen drie jaar de grootste online garderobe ter wereld te worden ,die met de trend meegaat tegen betaalbare prijzen. Wanneer je op SheIn.com terechtkomt merk je niet direct dat ze voor groots, massaal en lage prijzen gaan. Het is naar onze Nederlandse smaak in eerste instantie wat rommelig op de homepage door de banners en vele kortingen, maar deze Chinese webshop neemt overzichtelijke vormen aan wanneer er naar de producten gekeken wordt.

Bekijk alle aanbiedingen hier!

SheIn – Webshop met focus

SheIn.com richt zich volledig op vrouwen tussen de 18-35 jaar oud en probeert daarbij vernieuwend en fashionable te blijven. Als je SheIn.com vergelijkt met andere Chinese webshops zoals AliExpress.com is het prettig dat SheIn.com zich alleen op dameskleding richt. Dit maakt het makkelijker om gericht te zoeken zonder te veel chaos en afleiding wat bij een aantal andere Chinese webshops wel het geval is. Weliswaar heeft SheIn.com een minder groot assortiment dan AliExpress, maar op SheIn.com zijn de producten veel mooier vormgegeven. Bovendien is het makkelijker te zoeken naar precies dat kledingstuk waarnaar jij op zoek bent. Er zijn een groot aantal opties waarop je jouw zoekopdracht kan specificeren zoals kleur, gelegenheid en seizoen.

Sheinside ResellerratingsSheinside Pandacheck

Sheinside Trustpilot

Maar dan: de maat

sheinside

Duidelijke uitleg bij de maten

Enigszins lastig voor een Chinese webshop gespecialiseerd in kleding, maar gelukkig kunt u snel achter de maat komen die u nodig hebt. Als u geïnteresseerd bent in een specifiek shirtje of een broek, klikt u op de link en ziet u alle belangrijke afmetingen staan in – let op: een groot pluspunt – centimeters. Zie onderstaande afbeelding.

Sheinside Maat

TIP voor het gebruik van SheIn:

Op de website staat overigens een erg informatief artikel over maatstellingen. Laat je tijdens jouw online shopping moment niet afleiden door de kortingen aangezien SheIn.com het voor elkaar heeft gekregen vrijwel elk kledingstuk tegen korting aan te kunnen bieden.

Klantenservice

Shein geeft u de mogelijkheid om te chatten met de Chinese webshop. Dit is wel in het Engels. Vooraf moet u aangeven waarover u vragen heeft, zodat de webshop u zo goed mogelijk kan helpen. E-mail is slechts beschikbaar voor hen die een business customer zijn: wholesale@shein.com. Of als u een fashion blogger bent en u heeft vragen, dan kunt u mailen naar blogservice@shein.com. Het is niet bekend op welke tijden de chat exact beschikbaar is, maar ze garanderen wel een response binnen 24 uur.

Verzendkosten en levertijden

Voor dameskleren is SheIn.com een goede keus. Het is een duidelijke website met goede zoekfuncties en uiteenlopende kledingopties. Ook worden de prijzen laag gehouden en belooft SheIn.com extra’s zoals 24-uurs shipping, gratis verzending (boven $30) en kortingen (let op: SheIn geeft ook aan dat er geen importkosten zijn, maar dat is uiteraard niet zo. Lees hier alles over op onze website). Als de levertijd echt zo kort is als ze zeggen, is dit een zeer groot pluspunt van de webshop: binnen 10 werkdagen wordt het product gratis geleverd. Althans, als we de webshop mogen geloven.

Sheinside Levertijd

Betalen op SheIn

SheIn biedt de standaard betaalmethodes aan van Paypal en de bekende credit cards. Lees hier waarom Paypal een goede keus is!

 

De meest relevante aspecten van SheIn op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Geen verzendkosten (boven $30,-)
  • Binnen 10 werkdagen
  • Paypal & Credit Card

Contact gegevens

N.N.B.  alleen ticketservice of e-mail
  wholesale@shein.com
  www.shein.com