Tmart

 
2.3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
1.7
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1.3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Tmart is zo’n soort webshop die van alles aanbiedt: telefoonaccessoires, kleding, speelgoed, huishoudelijke producten en de meest gekke gadgets, als waterdichte zaklampen en multifunctionele scheermessen. De webshop is wat assortiment betreft, te vergelijken met DealExtreme. Er zijn tientallen producten die dagelijks worden aangeboden als Tmart Deals. Deze producten zijn tijdelijk aan te schaffen voor een zeer scherpe prijs.

Daarnaast heeft Tmart een magazijn in het Verenigd Koninkrijk, hierdoor is de levertijd een stuk korter als u een product uit dit magazijn koopt. Er is geen speciale link naar alle producten die in het warenhuis in het Verenigd Koninkrijk te krijgen zijn. Als u een bepaald type product zoekt, kunt u aangeven dat u enkel producten zoekt, die aanwezig zijn in het Verenigd Koninkrijk. Zie onderstaande screenshot.

UK Tmart.

De ervaringen met Tmart lijken over het algemeen positief te zijn.

Tmart pandacheck

Tmart trustpilot

Tmart resellerratings

Betaalmethodes die Tmart.com biedt

Op Tmart kunt u betalen met PayPal en Credit Card. Deze Chinese webshop biedt naast deze gangbare betaalmethodes ook iDeal aan. Dit wordt door vele Nederlanders als een groot pluspunt gezien. Wilt u weten welke betaalmethode het meest veilig is? Klik dan hier.

Bestelproces van Tmart

De Chinese webshops die het bestelproces zo eenvoudig mogelijk willen maken voor hun klanten, bieden kopers de optie aan om via hun Facebook-account in te loggen. Tmart is één van de webshops waarbij u met een Facebook-account kunt inloggen, in plaats van dat u het registratieproces helemaal moet doorlopen.

Daarnaast kunt u het registratieproces ook gewoon overslaan. Dit is een optie die bijna geen enkele Chinese webshop aanbiedt. Een erg groot voordeel van dit is dat u hiermee een overload aan ongewenste mailtjes kunt voorkomen.

Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in, rekent de bestelling af met de gewenste betaalmethode en nu hoeft u alleen nog maar te wachten en te hopen dat uw bestelling zo snel mogelijk arriveert.

Verzendmethoden en levertijd

Voordat u de verzendmethode kunt kiezen, moet u weten vanuit welk magazijn in welk land het product wordt verscheept. In onderstaande tabel kunt u aflezen dat de range van de levertijd naar Nederland relatief groot is als u geen verzendkosten wilt betalen en het product enkel in het internationale magazijn beschikbaar is: 7 tot 25 dagen.

Er moet ook bijgezegd worden dat de meeste producten enkel beschikbaar zijn in het internationale magazijn.

Shipping Tmart

Klantenservice

U kunt met de werknemers van Tmart in contact komen door middel van een live chat. Hier kunt u kiezen of uw vraag betrekking heeft voordat u heeft besteld of nadat uw bestelling is geplaatst. Het is niet bekend tussen welke tijden de live chat beschikbaar is, maar de live chat is in ieder geval niet 24/7 beschikbaar is, aangezien op onderstaande afbeelding te zien is dat de werknemers van Tmart online zijn. Dit betekent dus dat ze ook offline kunnen zijn.

Tmart Klantenservice

De meest relevante aspecten van Tmart op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Geen verzendkosten
  • Levertijd: 7 tot 25 dagen
  • PayPal, Credit Card & iDeal

Laat uw eigen review over Tmart achter op onze site!

Contact gegevens

TMART TRADING LIMITED, 58 High Street Wimbledon, LONDON, BRITAIN  +852 8197 7220 || +075 48611879
  service@tmart.com
  www.tmart.com