Ervaringen met Tmart

Wat heeft u gekocht op Tmart? Een gadget? accessoires voor uw smartphone? of toch een huishoudelijk product? Laat uw bericht achter over uw ervaring met het bedrijf Tmart en help andere potentiële kopers om een keuze te maken uit de tientallen (voor Nederland relevante) Chinese webshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een reactie op Ervaringen met Tmart
 1. Henk Peters schreef:

  Hallo,

  Ik heb uw site gelezen over kopen in China en dan met name tmart.
  Ik heb een artikel gezien op tmart wat veel goedkoper is als bij webshops in Nederland, daarom ben ik eens gaan zoeken naar ervaringen van anderen bij tmart en zodoende kwam ik bij u uit.
  Ik zit echter nog met twijfel. De prijs die er staat is dat ook de eindprijs die ik betaal of kunnen er nog achteraf bijkomende kosten komen?
  Ik moet betalen met paypal en ik heb me hier al aangemeld.
  Het is wel moeilijk om informatie over het produkt op te vragen. Er staat een e-mail adres genoemd en dit heb ik gebruikt. Op de site staat het artikel in het Nederlands omschreven. Ik heb dus de mail ook in het Nederlands geschreven. Ik krijg een mail terug in het Engels, wat ik niet zo goed beheers, waarin staat dat ze met een professioneel team moeten gaan overleggen over mijn vragen en ik zou antwoord krijgen.
  Vervolgens verwijzen ze naar een site om volgende vragen via een ticket te stellen.
  Als ik het artikel bestel en ik het uiteindelijk ontvang, maar het blijkt tegen te vallen hoe gaat dat dan met terugsturen? Zit je dan met dure verzendkosten, want het moet naar Amerika?
  Is dit alles toch betrouwbaar?

  m.v.g.
  Henk Peters