Bestellen op DHgate

Stap 1. Nadat u uw product in uw shopping cart heeft gedaan, klikt u op Proceed to Checkout om verder te gaan met het bestellen op DHgate.

bestellen dhgate

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2A. Creeër een account door op Create My Account te klikken.

DHgate bestelproces

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2B. Voltooi uw registratie door uw e-mail adres in te vullen en een wachtwoord te bedenken.

DHgate.com bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 3A. Vul eerst de verzendmethode in (rechts van Order Details, onder Shipping Cost). De verzendmethoden staan duidelijk vermeld; hoe sneller u het product bezorgd wilt hebben, hoe meer verzendkosten u betaald. Het kiezen van de verzendmethode is handig om eerst te doen, zodat u niet dezelfde fout maakt als ik deed. Als u namelijk eerst uw persoonlijke gegeven invult en vervolgens de verzendmethode kiest, wordt de pagina opnieuw geladen en kunt u uw persoonlijke gegevens nog een keer invullen.

Bestellen DHgate.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DH gate

 

 

 

 

 

 

 

 

3B. Vul nu uw persoonlijke gegevens in en klik op Save. Ga vervolgens verder met de betaling door op Proceed to Pay klikken (dit kan zowel boven als onderaan de pagina). Zie bovenstaande figuren.

 

Bestelproces DH gate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 4. Kies uw gewenste betaalmethode.

 

 

 

DHgate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 5. Als u uw betaling heeft voltooid, wordt u naar onderstaand scherm doorgestuurd. Ja, in eerste instantie schrok ik er ook van, omdat u de Chinese taal vast net zo goed beheers als ik. Uit wanhoop probeerde ik mijn inloggegevens te gebruiken in de daarvoor aangegeven invulruimte. Dit bleek tevergeefs. Waarschijnlijk wil deze pagina u vermelden dat uw betaling is voltooid en dat u deze pagina kan negeren (dit venster kunt u dus sluiten), want als het goed is staat uw bestelling nu weergegeven bij MyDHgate op de webshop. Zie volgende stap.

 

Bestellen op DHgate

 

 

 

 

 

 

 

Stap 6. Nu u bent bekomen van de schrik, kunt u gerust ademhalen. Uw bestelling is (als het goed is) voltooid. Bij Active Orders kunt u uw bestelling stapsgewijs volgen.

 

DHgate.com bestellen

 

 

 

 

 

DHgate.com bestel proces

 

 

 

 

 

Stap 7. Zoals u kunt zien, is de betaling geslaagd en is het wachten op de verzending van het product. Zoals bij Order Status staat vermeld, zal het product binnen 7 dagen worden verstuurd.

 

 

DH gate bestel

 

 

 

 

 

Bestelproces DHgate

 

 

 

 

 

 

Betalen op DHgate: De betaalmethoden

Zoals u kon zien, zijn er meerdere betaalopties. De iDEAL optie is voor u als Nederlander waarschijnlijk het meest aantrekkelijk. Dit maakt het betalen op DHgate zeer eenvoudig en dit is dan ook binnen nog geen vijf minuten gedaan. Zoals de mensen achter iDEAL zelf aangeven is deze manier van betalen vertrouwd, veilig en makkelijk. Ondanks de buyer protection kunt u toch kiezen voor betaling via creditcard of Paypal. U bent dan ook beschermd via de betalingsprovider.

De verzendkosten

Anders dan bij vele Chinese webshops is free shipping hier niet altijd van toepassing. Daarnaast is er bij vele producten een minimaal aantal producten dat u moet kopen. Hieraan kunt u merken dat DHgate voornamelijk een B2B-platform is.  Zie onderstaande afbeelding ter verduidelijking.

DHgate betalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit blijkt echter per verkoper te verschillen, en niet product- of prijsgebonden te zijn. Zo heeft DHgate de mogelijkheid gegeven om als consument aan te geven dat u maar één product wilt kopen. Dit kunt u aangeven bij Min Order. Ook kunt u hier aangeven dat u enkel producten wilt zien waar DHgate geen verzendkosten (zie free shipping) voor in rekening brengt. Zie onderstaande afbeelding.

DHgate.com betalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder over de betrouwbaarheid van DHgate of lees ervaringen van andere Nederlanders met DHgate!  Al overtuigd? Bekijk dan gelijk onze selectie van de beste DHgate koopjes 🙂