Dresslily

Dress to Express
2
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling


Net zoals SammyDress, TBdress en DressLink is DressLily ook een online Chinese webwinkel voor kleding. DressLily richt zich vooral op consumenten die zwichten voor korting. Als u de webshop bezoekt, wordt u bekogeld met percentages van kortingen. Daarnaast richt de webshop zich op vrouwen- en herenkleding, sieraden en tassen: niet heel bijzonder en vrij logisch. Maar wat ze ook verkopen zijn pruiken en extensions. Zowel pruiken voor mannen als voor vrouwen. Dit komt u niet vaak tegen in een Chinese webshop. Op onderstaande afbeelding kunt u zelfs aangeven of u een krullenkapsel of toch een strakke coupe zoekt. Alsof elke online Chinese kledingwinkel dit verkoopt. Prijzig zijn ze ook niet; voor een tientje kunt u al een nieuw kapsel kopen.

Pruiken China, dresslily

Zoals bij elke Chinese kledingwebshop het probleem is, weet u nooit helemaal zeker of u de goede maat heeft. Om zo veel mogelijk onzekerheden weg te nemen bij de consument, heeft DressLily een maattabel toegevoegd. Klik hier als u een kijkje wilt nemen.

Er lijken weinig mensen te zijn die deze Chinese webshop aanbevelen. Wanneer u een kijkje neemt op de vooraanstaande reviewsites, zijn de ervaringen over het algemeen slecht. Laat ook ons weten als u ervaringen met deze webshop heeft. Voor vragen kunt u tevens ook altijd bij ons terecht.

Betaalmethoden bij DressLily

Betalen op DressLily kan met PayPal en met Credit Card. Bijna alle bekende en vooraanstaande Chinese webshops bieden tegenwoordig ook iDeal aan. Dat doet deze webshop nog niet.

Bestelproces van deze Chinese webwinkel

Wat wel een pluspunt is aan DressLily, is dat het niet per se nodig is om u te laten registreren op de webshop, waarbij u per e-mail moet bevestigen etc. Dit is enkel mogelijk als u met PayPal wilt betalen, of u in het bezit bent van een Facebook-account. In dat geval kunt u inloggen met uw Facebookgegevens. Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in, rekent u via de gewenste betaalmethode af en uw bestelling is voltooid.

Verzendkosten en levertijd

Zoals bijna altijd zijn er twee verzendmethoden. Plat gezegd zijn dit de goedkope (vaak gratis) en de dure. In het geval van DressLily is de goedkope betaalmethode gratis en zal het 7 tot 25 werkdagen duren voordat de bestelling is geleverd. Dit is relatief lang.

Klantenservice

Wanneer u voor het bestellen van een product een vraag hebt, kunt u terecht bij de live chat. Deze wordt direct beantwoord als u tijdens de werkuren een chat start. Wat de exacte werkuren zijn, is niet bekend. Als u na het bestellen vragen heeft, kun u een bericht sturen via de webshop. Dit bericht zal binnen één werkdag worden beantwoord. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar support@DressLily.com.

De meest relevante aspecten van DressLily op een rijtje:

  • Geen 24/7 klantenservice
  • Geen verzendkosten
  • Levertijd: 7 tot 25 werkdagen
  • PayPal & Credit Card (geen iDeal)

Laat hier uw review achter of bekijk direct het assortiment van deze Chinese webwinkel!