FocalPrice

The best Chinese electronics
4
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

FocalPrice – Chinese Electronica

focalprice

Chinese webshop FocalPrice verzendt gratis

FocalPrice is één van de webshops waar u allerlei goedkope producten uit China kunt kopen. De producten van FocalPrice variëren van accessoires voor uw iPhone tot aan handdoeken. De Chinese webshop heeft tevens de producten ingedeeld in handige actietabbladen, om u bijvoorbeeld te attenderen op ‘Gadgets under $2’, ‘Daily Deals’, ‘Clearance Sales’ of ‘New Arrivals’. Voor de ‘funshoppers’ onder ons zijn dit de plekken voor superkoopjes uit China!

FocalPrice

Zoals op welke Chinese webshop kunt u op FocalPrice als klant een account aanmaken waarmee u een wishlist kunt bijhouden, reviews kunt schrijven en de berichten over uw orders kunt bekijken. De verzending van een order is te volgen via order tracking en er zijn uitgebreide klantenservicefuncties. FocalPrice heeft tevens een helpcentrum met een FAQ sectie, regels en richtlijnen, en informatie over garanties, retourbeleid, privacy, betalen enzovoorts. Verder is er ook de mogelijkheid om live te chatten met een van de medewerkers. Hier kunt u vragen stellen over bestellingen, maar ook bijvoorbeeld terecht voor productspecificaties en hulp op de website. Hieronder zijn de ervaringen weergegeven van mensen.

Pandacheck Focalprice Resellerratings ErvaringTrustpilot Focalprice

 

Gratis verzending en geschatte levertijden

Verzending met de standaard verzendmethode is gratis. Deze is zoals altijd wel vrij lang. Reken voor verzendingen naar de 20 focuslanden (waaronder Nederland!) op een levertijd van 15 tot 40 dagen. Sommige mensen zullen dan allang vergeten dat ze iets besteld hebben, dus biedt FocalPrice een express delivery functie. Maar de extra kosten worden helaas niet gespecificeerd. Daar komt u pas achter wanneer u gaat afrekenen. Een klein minpuntje, zeker als u zich bedenkt dat een aantal Chinese webshops al een magazijn in Europa heeft en dus een stuk sneller kunnen leveren. Hieronder vindt u een tabel met de levertijden.

Levertijd Focalprice

Dropshipping

FocalPrice heeft recent een nieuwe service heeft toegevoegd: Dropshipping. Het is enigzins onduidelijk beschreven, maar het komt er op neer dat FocalPrice andere partijen de mogelijkheid geeft om via FocalPrice hun eigen webwinkel te beginnen. Het principe is dat de klant een eigen webwinkel (automatisch) vult met de producten van FocalPrice en zelf de orders aanneemt, maar vervolgens de volledige handling en verzending van de order uit handen geeft aan FocalPrice. Deze Chinese webshop levert vervolgens uit eigen voorraad aan de eindklant. Er zijn meer Chinese shops die dropshipping aanbieden. Kijk onder ‘zakelijk’ op deze site of klik hier.

Betaalmethodes

Deze webshop biedt in tegenstelling tot MiniInTheBox en AliExpress nog geen IDeal aan; wel kunt u betalen met met VISA, Mastercard, America Express en uiteraard Paypal. Het is niet helemaal duidelijk waarop het is gebaseerd, maar op de website van FocalPrice wordt geclaimd dat 100% van de klanten een veilige betaalervaring heeft gehad. Ik vermoed dat deze garantie wordt gegeven door Paypal en de Credit Card maatschappijen (hier kunt u als klant altijd een claim indienen wanneer een product niet bevalt of niet is aangekomen. Lees hier meer over). Bovendien krijgt u een geld-terug-garantie van maar liefst 30 dagen. Het is duidelijk dat er goed is nagedacht over hoe ze over de betrouwbaarheidskloof van een Chinees bedrijf kunnen stappen. Maar ik denk dat velen met mij dat eerlijk gezegd kunnen waarderen.

Klantenservice

FocalPrice heeft tevens een helpcentrum met een FAQ sectie, regels en richtlijnen, en informatie over garanties, retourbeleid, privacy, betalen enzovoorts. Verder is er ook de mogelijkheid om live te chatten met een van de medewerkers. Hier kunt u terecht met vragen over uw bestellingen, maar ook bijvoorbeeld terecht voor productspecificaties en hulp op de website. Het is niet bekend op welke tijden van de dag u hier terecht kunt. U heeft ook de mogelijkheid om te bellen naar 00852-30696120. U kunt hier maandag tot en met vrijdag terecht vanaf 02:00 – 12:00 Nederlandse tijd.

De meest relevante aspecten van Focalprice op een rijtje:

Contact gegevens

Room N-R Floor 26,
Building A, Fortune Plaza,
Shenshi Guangdongsheng 518028
  00852-30696120
  administrator@focalprice.com
  www.focalprice.com