MiniInTheBox

 
2.1
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
1.9
Klantenservice
Lees alle ervaringen
2.1
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

MiniInTheBox – Wat is Mini In The Box?

miniinthebox

Kopen in China bij MiniInTheBox

Zoals veel Chinese webshops, speelt ook hier een bijzondere naam: Mini In The Box. De naam is afgeleid van het bekende speeltje – van Engelse origine – Jack-in-the-box. Dit speelgoed bestaat uit een vierkante box, met een slinger aan de zijkant en een clown, die in de box verscholen zit. Nadat er aan de slinger is gedraaid, wordt een melodie afgespeeld, waar uiteindelijk de ‘’verrassing’’ uit de box tevoorschijn komt. Deze naam is gelinkt aan de ambitie van de webshop, om niet enkel te voldoen aan ieders behoeften en verwachtingen, maar om deze voorbij te streven. MiniInTheBox is een van de vooraanstaande Aziatische webshops in Nederland. Dit door de hoge betrouwbaarheid en de zo goed als in het Nederlands geschreven webpagina. De Facebookpagina van MiniInTheBox telt daarnaast ruim 4 miljoen volgers wereldwijd.

MiniInTheBox en LightInTheBox

MiniInTheBox.com is uitgegroeid van productcategorie op de site LightInTheBox tot een onafhankelijk distributiecentrum, die zich voornamelijk richt op het aanbieden van sieraden, horloges en gadgets omtrent electronica. Lightinthebox Holding CO., LTD. is het bedrijf dat zowel de webshop LightInTheBox als MiniInTheBox heeft gelanceerd. MiniInTheBox is zoals gezegd een onafhankelijk distributiecentrum van voornamelijk gadgets geworden. Het aanbod van de gadgets bleek zich dermate uit te breiden, dat een onafhankelijke webshop nodig bleek te zijn om een de site overzichtelijk te houden voor de consumenten.

Zo is er een speciale categorie aangebracht voor Apple- en Samsung accessoires, en bestaat de afdeling van de categorie ‘Mobiele telefoonaccessoires’ uit 10 verschillende telefoonmerken. Dit maakt de zoektocht naar een gadget voor je telefoon zeer gemakkelijk. De overzichtelijkheid is ook een groot pluspunt van de webshop. Er kan eenvoudig gezocht worden naar accessoires voor zowel Apple als Samsung, omdat hiervoor speciale toegevoegde links zijn aangebracht.

MiniInTheBox heeft een Chinees hoofdkantoor dat gevestigd is in Beijing, en verder beschikt het over een Amerikaanse vestiging in Seattle.

Chinese webshop MiniInTheBox

Om te beginnen is het een absoluut pluspunt dat bijna alles op de webshop is geschreven in het Nederlands. Dit vergemakkelijkt ten eerste het gebruik van de pagina en daarnaast is het een ideale manier om het consumentenvertrouwen te winnen. Naast de Nederlandse taal zijn er 25 andere talen die MiniInTheBox aanbiedt.

Als u op de webpagina op zoek bent naar informatie over MiniInTheBox, en niet bekend bent met het bedrijf, kunt u echter wel verward raken. Op de website staat namelijk linksonder de link ‘Over LightInTheBox.com’ weergegeven (zie onder de link ‘bedrijfs info’ )

miniinthebox

MiniInTheBox community

 

Assortiment van MiniInTheBox.com

Mini In The Box richt zich voornamelijk op sieraden, horloges en gadgets die bestemd zijn voor telefoons, game consoles en andere elektronica. Omdat deze website speciaal is opgezet voor alles rondom sieraden, horloges en elektronica, hebben ze de mogelijkheid om specifieke opties aan te bieden op de webpagina. Zo zijn er speciale links voor Apple- en Samsungaccessoires en blijven ook de gegeven links voor sieraden en horloges overzichtelijk, zonder dat uw harde schijf op hol slaat omdat er meer dan 50 opties worden weergegeven. Tevens bieden ze in de afdeling van de categorie ‘Telefoon accessoires’ een overzichtelijk assortiment aan van verschillende telefoons, die zijn gerangschikt op de naam van het telefoonmerk. Verder hebben ze rekening gehouden met de mensen die niet bekend zijn met het productaanbod van MiniInTheBox door de link ‘Mode & Kleding’ toe te voegen aan de categorieën. Als u hier op klikt, wordt u direct doorgestuurd naar LightInTheBox.com. Omtrent sieraden en horloges zijn de meeste Nederlanders op zoek naar replica merkproducten. MiniInTheBox biedt bijvoorbeeld de variant ’S-Shock’ op ‘G-Shock’ aan, maar 1 op 1 replica producten zijn er eigenlijk niet te vinden, in vergelijking met bijvoorbeeld AliExpress.

Lees hier hoe u veilig besteld op Mini In The Box. Alle info over de betaling en verzending.

Benieuwd hoe betrouwbaar andere Nederlanders deze Chinese webshop vinden? Uiteraard zijn lezers óók erg benieuwd naar uw ervaring met Mini In The Box! Deel uw ervaring hier.

Contact gegevens

Network Services in Manchester, New Hampshire, United States  niet beschikbaar
  alleen ticketservice mogelijk
  www.miniinthebox.com