GeekBuying

Nifty Gadgets for Tech Addicts
2.8
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
1.2
Klantenservice
Lees alle ervaringen
1.4
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

GeekBuying voor Smartphones, Gadgets & Electronica

geekbuying

Chinese webshop GeekBuying voor gadgets

GeekBuying.com is een Aziatische webshop waar u vooral terecht kunt voor heel veel accessoires en elektronische gadgets voor bij uw smartphone of laptop. De webshop is wel vergelijkbaar met andere Chinese webshops die zich graag in dit genre specialiseren (FastTech bijvoorbeeld). Vergeleken met de ‘big boys’ AliExpress en Taobao is GeekBuying een kleine club, maar dat heeft ook voordelen wanneer uw persoonlijk contact zoekt.

GeekBuying heeft een groot assortiment aan elektronische apparatuur zoals speelgoed, smartwatches en autoaccessoires van Aziatische merken voor hele voordelige prijzen. Deze prijsstelling is te danken aan de Chinese herkomst en het feit dat er direct vanuit China geleverd wordt. Laat u niet afschrikken door de Aziatische merknaam van de accessoires en gadgets, want deze functioneren in onze ervaring veelal naar behoren en geschikt voor Nederlandse smartphones, laptops en tablets. Lees wel even goed in de beschrijving van het product wat u aan wilt schaffen, daarin moet staan of het item compatible is met uw smartphone bijvoorbeeld. Lees hier meer over elektronica kopen in Chinese webshops. Onderstaande afbeeldingen geven weer hoe andere consumenten GeekBuying beoordelen.

Geekbuying Pandacheck  Geekbuying ResellerRatings

Geekbuying Trustpilot

Wat is er te koop bij GeekBuying?

Zoals gezegd is GeekBuying een uitgebreide Chinese webshop, met een ruim assortiment aan voordelige accessoires voor smartphones of tablets. Maar er is meer… Hieronder een greep uit het assortiment.

Android telefoons en smartwatches- en armbanden: Keuze uit meer dan 1000 Android telefoons van merken als Lenovo, Huawei en Asus. In de afprijzing vindt u telefoons vanaf ongeveer €60. Ook smartwatches zijn te koop vanaf ongeveer €50. Ter vergelijking: Aan een AppleWatch bent u al snel €500 kwijt. Wellicht is dit geen eerlijk vergelijk, maar mocht u met minder af kunnen dan de AppleWatch en op zoek zijn naar een smartwatch die puur uw ritme, hartslag, gelopen afstand en uren slaap bijhoudt, dan is de watch van GeekBuying wellicht een prima optie!

Elektronisch speelgoed: Op afstand bestuurbare helikopters, boten en auto’s koopt u via deze webshop zelf in China al vanaf €18. Ook 3D puzzels en modelvliegtuigen zijn te koop vanaf ongeveer €5. Daarnaast zijn er veel uitbreidingen en extra onderdelen beschikbaar, om het speelgoed aan te kleden.

Autoaccessoires: Voordelige GPS-systemen voor in de auto. Vanaf €50 koopt u een vrij uitgebreide navigatie in de auto. Ter vergelijking: de goedkoopste TomTom kost al snel meer dan €100. (let bij aanschaf van Navifatie apparatuur altijd goed op de bijgeleverde kaarten) Verder zijn er DVD-spelers voor in de auto en autobeveiligingssystemen beschikbaar.

Sportaccessoires: Iedere zichzelf-respecterende sportliefhebber heeft momenteel wel een actiecamera. Om ski- of snowboardtrips vast te leggen, dat ene magische doelpunt nog eens na te beleven, of zelfs om een stedentrip of bergbeklimming te filmen. Bij GeekBuying koopt u al een actiecamera voor ongeveer €65. Ook accessoires zoals waterproof cases en de benodigde kabels zijn hier aan te schaffen. Naast actiecamera’s zijn er nog veel meer benodigdheden voor de echte outdoor-fan te verkrijgen. Kijk zelf maar eens wat er allemaal te verkrijgen is!

Er is is zelfs een link naar Europese magazijnen, deze zitten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Frankrijk. 

Klantenservice

Het is goed mogelijk dat u door het aanbod op GeekBuying door de bomen het bos even niet meer ziet: Want wat is nou precies het verschil tussen al die actiecamera’s? En welke past het beste bij uw behoeften? Met deze vragen kunt u terecht op de chat van GeekBuying. Ze bieden namelijk een service expert chat service. U kunt hier terecht als de volgende situaties zich voordoen: u heeft vragen over de producten vóór de aankoop, als u vragen heeft over de betaling, vervoer en de status van uw bestelling. Vaak voelt het toch fijner om iemand gesproken te hebben, voordat u een bestelling over zo een lange afstand plaatst en koopt vanuit China. De chat kan dan net wat twijfel wegnemen. De chat kunt u raadplegen van 04:30  tot 11:30 & tussen 17:00 – 02:30 (Nederlandse tijd). Er zijn twee telefoonnummers die u kunt raadplegen van 17:00 tot 02:30 (Nederlandse tijd):

  • +86-(0)755-23943772 (kantoor)
  • +86-13421815093 (service manager)

De verzendkosten, levertijd en betaalmethoden van GeekBuying

Het goede nieuws is dat GeekBuying vrijwel altijd gratis verzendt. Check voor de zekerheid even of het free shipping logo ook bij het artikel van uw keus is aangegeven. Dit logo bestaat uit een vliegtuigje met daarnaast de tekst: ‘free shipping’. Niet te missen! Daarnaast bent u waarschijnlijk benieuwd naar de levertijd. Veel Chinese webshops hebben een ‘riante’ verzendtermijn, maar bij GeekBuying lijkt dat me te vallen: De geschatte levertijd naar Nederland bedraagt ongeveer 7 tot 15 werkdagen. Dat is zeker niet gek en vergelijkbaar met DealExtreme!

Ten tweede is het goed om te weten dat GeekBuying altijd een jaar garantie op alle ‘consumenten elektronica’ producten biedt. Zo bent u toch enigszins verzekerd, mocht het product niet naar behoren werken.

Als een artikel al kapot wordt bezorgd – te ruig behandeld tijdens de vervoering bijvoorbeeld – biedt GeekBuying ook een redelijke policy. Uitgebreidere informatie vindt u hierover onder Return Policy op GeekBuying.com.

Tot slot is het ook handig om op de hoogte te zijn van de betaalmethoden bij GeekBuying. De meest makkelijke en veilige manier van betalen is via PayPal. Hierbij koppelt u uw creditcard aan een PayPal account. Onder andere Visa en MasterCard worden geaccepteerd. Na bevestiging van de bestelling biedt GeekBuying ook de mogelijkheid om een bestelling te tracken.

Conclusie over GeekBuying

Samengevat is GeekBuying.com een webshop met een uiteenlopend assortiment aan vooral elektronische artikelen, geschikt om naast of bij uw huidige elektronica te gebruiken en uiteraard voor een voordelige prijs. De Chinese webshop heeft een goede service, met een snelle levering, weinig tot geen verzendkosten en een correcte return policy!

De meest relevante aspecten van Geekbuying op een rijtje:

Deel hier uw eigen ervaring met GeekBuying of lees de ervaring van anderen.

Contact gegevens

Guocheng Garden, Baihua No.1 Road,
Futian District, Shenzhen, Guangdong,
China
  +86-(0)755-23943772
  suppor_payment@geekbuying.com / support_tracking@geekbuying.com / support_aftersale@geekbuying.com
  www.geekbuying.com