LightInTheBox

Jouw Wereldse Winkel
1.2
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
0.9
Klantenservice
Lees alle ervaringen
0.9
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Naam LightInTheBox

lightinthebox

In China kopen bij LightInTheBox

De naam Light In The Box is afgeleid van het bekende speeltje – van Engelse origine – Jack-in-the-box. Dit speelgoed bestaat uit een vierkante box, met een slinger aan de zijkant en een clown, die in de box verscholen zit. Nadat er aan de slinger is gedraaid, wordt een melodie afgespeeld, waar uiteindelijk de ‘’verrassing’’ uit de box tevoorschijn komt. Deze naam is gelinkt aan hun ambitie, om niet enkel te voldoen aan ieders behoeften en verwachtingen, maar om deze voorbij te streven. MiniInTheBox is een van de vooraanstaande Aziatische webshops in Nederland, door de hoge betrouwbaarheid en de zo goed als in het Nederlands geschreven webpagina. De Facebookpagina van MiniInTheBox telt daarnaast iets minder dan 4 miljoen volgers wereldwijd.

Lightinthebox.com is een onderdeel van het winkelbedrijf Light In The Box, die tevens de eigenaar is van miniinthebox.com. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bejing, maar heeft daarnaast ook nog een vestiging zitten in Seattle, in de Verenigde Staten.

Productaanbod LightInTheBox

Waar MiniInTheBox zich voornamelijk richt op elektronica producten en telefoonaccessoires, ligt de focus van Light In The Box op trouwjurken, andere kleding en huis & tuin producten. Ze bieden echter ook vele telefoons en elektronica producten aan. De nadruk light bij LightInTheBox mede op trouwjurken. Er zijn verschillende mensen te vinden op YouTube, die positieve ervaringen hebben met het kopen van een trouwjurk op deze webshop. Gek genoeg zijn er geen negatieve reviews te vinden op YouTube. Daarnaast hebben ze een groot aanbod van kleding voor zowel mannen als vrouwen. Wat kleding betreft staan Chinese webshops bekend om hun aanbod van goedkope replica merk sneakers van voornamelijk Nike. Op de webshop van LightInTheBox bestaat zelfs een aparte Nike Store. Het lijkt er niet op dat het replica sneakers betreft, al is de hoogte van de prijs vaak nog minder dan de helft van de winkelprijs. Zo zijn Nike Air Max 2016 bij Footlocker te krijgen voor €190,-, terwijl LightInTheBox ze aanbiedt voor €67,62.

Uitgebreide review

Zoals de titel al aangeeft hebben we deze Chinese webwinkel uitgebreid voor u bekeken. De verschillende aspecten van LightInTheBox hebben we op de volgende pagina’s uitgewerkt:

Het bestelproces

Betalen en verzenden

De betrouwbaarheid

Ervaringen met LightInTheBox

Extra informatie

Of ga gelijk naar Light In The Box

Contact gegevens

BUILDING 2, AREA D, FLOOR 1-2
DIANTONG TIMES SQUARE,CHAOYANG DISTRICT
Beijing 100025
  niet beschikbaar
  alleen ticketservice mogelijk
  www.lightinthebox.com