Ervaringen met MiniInTheBox

Heeft u zelf positieve of negatieve ervaringen met MiniInTheBox of bent u verrast of verbaasd over de dienstverlening van MiniInTheBox.com? Deel uw ervaringen dan hieronder met andere lezers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties op Ervaringen met MiniInTheBox
 1. Frank Van Reeth schreef:

  Zeer goede en correcte webshop. Klantendienst is zeer goed en neem zeker de verzekeringen voor enkele euro, dit zorgt voor terugbetaling bij douane problemen

 2. Eric schreef:

  In het verleden redelijk tevreden. Altijd lang wachten, dat wel,

  1x was er iets niet aangekomen en dat werd direct geregeld. Inmiddels wordt 10-20 werkdagen levertijd beloofd. Is iets er na 50 WERKdagen nog niet, dan reageert de klantenservice op klachten met een standaardbericht dat het soms wel 60 werkdagen kan duren. Dat is dus 3 maanden ipv 1 maand,

  Om dat pas achteraf te melden valt in Nederland gewoon onder ‘oneerlijke handelspraktijken’. Zeg het dan gewoon eerlijk van te voren..

  Klantenservice gaf me de optie om bij niet tevredenheid de goederen terug te sturen. Echt heel lollig als je niets ontvangt.
  Geld terug doen ze niet aan. Daar is geen standaardmailtje voor, dus daar gaat men gewoon niet op in.

  Dan maar naar de Action. Komt het ook uit China, maar weet je tenminste dat het er echt is.

 3. Danny schreef:

  ik heb 3 maanden moeten wachten op een horloge. hij was wel mooi en hij deed het ook gewoon, maar de levertijd is niet om over naar huis te schrijven.

 4. Daan schreef:

  goedkoop maar koop niet nog een keer omdat ik veel te lang moest wachten op mijn pakketje.

 5. Gwen schreef:

  heb een hoesje voor mijn mobiel gekocht, was niks mis mee. Goedkoop, maar wel erg lange levertijd.

 6. Arthur schreef:

  Kwaliteit prodcuten was oké omdat prijs in verhouding laag was. Maar klantenservice was verschrikkelijk + levertijd is veel te lang. Ik ben ook niet van plan om weer een aankoop te doen bij deze webshop. Misschien in de toekomst bij een andere webshop als de levertijd daar korter is.

 7. Aron schreef:

  de producten mogen heel goedkoop zijn maar de kwaliteit is ook erg slecht. levertijd vond ik ook veel te lang, wel meer dan 30 dagen.

 8. Antonio Deda schreef:

  Prijs/kwaliteitverhouding is ondermaats.. Wellicht een idee voor de webshops om de kwaliteit te checken van de aangeboden producten. Daarnaast was de levertijd erg lang.

 9. Een beetje duur, maar de producten zijn van hoge kwaliteit, en zijn snel aangekomen.

 10. Job schreef:

  onlangs een kastje gekocht met drie usb-aansluitingen. prijs was prima, nog geen drie euro betaald inclusief verzendkosten. ik ben alleen niet te spreken over de klantenservice. na drie weken te hebben gewacht, nam ik contact op, maar ze wisten niet waar mijn pakketje was. na 4 weken uiteindelijk pakketje binnen gekregen. ik vind dit erg lang. aan de andere kant kostte het me bijna niets, dus helemaal negatief ben ik niet over miniinthebox.