Zaful

 
3
Prijs/Kwaliteit
Bezoek website
3
Klantenservice
Lees alle ervaringen
3
Betrouwbaarheid
Geef beoordeling

Zaful is een webshop met kleding voor vrouwen. Daarmee past deze webshop in het straatje van Shein, RoseGal en ModLily. Anders dan bijvoorbeeld AliExpress, zijn dit webshops die zich richten op een niche: vrouwenkleding. SammyDress en TbDress zouden ook in dit rijtje passen, maar zij hebben nog een relatief kleine afdeling met kleding voor mannen.

Allereerst zal de gemiddelde ervaring met de Chinese webshop Zaful worden besproken. Daarna zal het bestelproces, betaalmethoden, verzendkosten, levertijd en klantenservice aan bod komen.

Nederlandse ervaringen met Zaful zijn online nog vrijwel niet te vinden. De gedeelde internationale ervaringen zijn ook te verwaarlozen door de minimale hoeveelheid online reviews. Daarnaast zijn deze grote platformen niet altijd betrouwbaar. Een internationale marktplaats als AliExpress levert doorgaans de bestellingen in een relatief kort tijdsbestek, maar wordt door grote beoordelingsplatformen ook vaak weggezet als een marktplaats met gebreken.

Bestelproces

Het betreft een groot voordeel van de webshop dat alvorens het bestellen men kan inloggen met een Facebook-account. Bij de meeste webshops is deze ontwikkeling al doorgevoerd, wat het bestelproces in een webshop versneld. Hierdoor hoeft men niet meer een account aan te maken en te wachten op een bevestigingsmail. Men heeft ook de optie om in te loggen via een PayPal-account.

Nadat u de producten in uw winkelmandje heeft gezet, ziet u volgend scherm:

paypal-zaful

Wanneer u niet wilt betalen met PayPal, maar bijvoorbeeld wilt inloggen via Facebook en betalen via een andere methode, klik dan op ‘PROCEED TO CHECKOUT’.

Vervolgens ziet u onderstaand scherm, waar u de gewenste inlogmanier kunt kiezen.

facebook-zaful

Om de bestelling af te ronden dient u enkel nog uw persoonlijke gegevens in te vullen op het volgende scherm waar u naar wordt gestuurd. Dan rest u enkel nog de betaling te voltooien.

Betaalmethoden

Het ontbreken van iDeal zal een van de redenen zijn dat Zaful nog relatief weinig terrein heeft gewonnen in het Westen. De voor u relevante betaalopties zijn PayPal en Credit Card.

Verzendkosten & levertijd

In onderstaand overzicht kunt u aflezen dat de verzendkosten bij Standard Shipping $5.00 bedragen bij een besteding lager dan $30.00. Als u meer uitgeeft dan $30.00, wordt uw bestelling gratis bezorgd. De levertijd wordt geschat op 10 tot 18 werkdagen. Als u een snellere levering wil, kunt u kiezen voor Express Shipping. Hier zijn de verzendkosten $9.99 bij een besteding lager dan $99.00. Ook hier geldt dat als u meer dan $99.00 uitgeeft, de bestelling gratis wordt verzonden.

verzendkosten-zaful

Klantenservice

De klantenservice van Zaful is niet 24/7 bereikbaar. U kunt hen telefonisch bereiken op +(001)-888-830-0888. Wat Nederlandse tijd betreft is Zaful te bereiken tussen 14:30 en 01:00 (wintertijd). Op de site kunt u tevens met werknemers in contact komen door te chatten. Tevens is de Chinese webshop te bereiken per e-mail: support@zaful.com.

Alle relevante aspecten van Zaful op een rijtje:

  • Free Shipping (bij een bestelling boven $30.00)
  • 10 tot 18 dagen levertijd
  • Credit Card & PayPal
  • Geen 24/7 klantenservice

Contact gegevens

N.N.B.  +(001)-888-830-0888
  support@zaful.com
  www.zaful.com