Garantie op AliExpress?

AliExpress biedt garantie. Althans, op smartphones en tablets. Dit is de afspraak die het dochterbedrijf van Alibaba heeft gemaakt met de verzekeringsmaatschappij Allianz. Onder veel Nederlandse consumenten leek er verwarring te bestaan of er nou wel of geen garantie zit op de producten van AliExpress. Dit is dus wel het geval op smartphones en tablets. Op deze producten zit één jaar garantie. Stel… Je wil gebruik maken van deze garantie, hoe werkt dit?

Vul het formulier voor de Warranty Request in

Voordat je het formulier in kunt vullen, waarin je aanspraak wil doen op de garantie, moet je eerst de voorwaarden lezen om erachter te komen of jouw probleem met het product ook daadwerkelijk gedekt wordt door de garantie.

Wanneer je zeker weet dat jouw problemen met het product onder de garantie vallen, moet je op zoek gaan naar je contract number. Deze kun je vinden in de e-mail over de garantie (Warranty Confirmation email) die je hebt ontvangen van AliExpress, nadat je de aankoop hebt gedaan.

Nu is het tijd om de aanvraag in te vullen. Ga naar de Online Claim portal, voer de gevraagde informatie in en de aanvraag is gedaan. Je kunt de status van de aanvraag bekijken in dezelfde Online Claim portal.

garantie aliexpress

 

Geplaatst in Nieuws Getagd met , ,