5 Halloween outfits op AliExpress

Halloween staat weer voor de deur en AliExpress is een goede marktplaats om inspiratie op te doen voor leuke en griezelige outfits. Een halloweenoutfit kan een compleet kostuum zijn, maar ook alleen een masker. Kopen in China heeft 5 opmerkelijke outfits op een rijtje gezet.

1. T-Rex Kostuum.

Een kostuum dat een grote indruk zal maken is het pak van T-Rex. Wanneer je dit kostuum bestelt op AliExpress, zal je aanwezigheid alles behalve onopgemerkt blijven. Dit halloweenkostuum is in meerdere kleuren te verkrijgen, zoals blauw, rood en oranje. De prijs ligt net onder de 50 euro.

t-rex kostuum

Bestel hier het T-Rex kostuum.

2. Dinosaurus Halloween

Een pak dat iets minder afschrikt, maar nog steeds origineel is, is het kostuum van de dinosaurus. Dit is ook niet zomaar een dinosauruskostuum, maar een Halloween pak waar het lijkt alsof je zit op de dinosaurus. De prijs van dit bijzondere Halloween kostuum op AliExpress is ongeveer 25 euro.

dinosaurus halloween

Bestel hier het dinosaurus kostuum op AliExpress.

3. Pennywise Masker Halloween

Ga je toch liever voor een masker in plaats van een groot halloweenkostuum? Dat is geen probleem op de Chinese marktplaats, waar genoeg halloweenmaskers te koop zijn. Een voorbeeld van een masker is die van Pennywise, uit de film It (1990). De prijs ligt op bijna 30 euro.

pennywise masker

Bestel het Pennywise masker hier op AliExpress.

4. Halloween neon masker

Dit masker is ideaal als je geen kostuum aan wil, maar wel een opvallende verschijning wil zijn. Een bijzonder masker is hieronder te zien, namelijk een halloweenmasker dat licht geeft in het donker. Dit masker kost slechts 7 euro.

Halloween masker neon

5. Halloween zombie masker

Met dit halloweenmasker schrik je gegarandeerd mensen af op een halloweenfeest. Dit masker is iets langer dan de meeste maskers, omdat het masker nog een stuk over de nek valt. De prijs van dit halloweenmasker ligt op 16 euro.

halloween skull mask

Bestel het halloweenmasker hier op de Chinese marktplaats AliExpress.

Geplaatst in Nieuws Getagd met , ,