Ervaringen met AliExpress

AliExpress is één van de grootste spelers in de Chinese webshop/marktplaats-markt. Is deze status volgens u terecht? Of heeft u negatieve ervaringen met de marktplaats? Wij zijn erg benieuwd naar uw eigen ervaringen met AliExpress! Help andere lezers met uw eigen tips en ervaringen met deze Chinese marktplaats door middel van het invullen van onderstaand formulier. Als u direct naar AliExpress wilt, klikt uhier!

Laat hier jouw beoordeling achter!

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Ervaringen van andere kopers Laat hier jouw beoordeling achter!
Order by:

Be the first to leave a review.

User AvatarUser Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Een reactie op Ervaringen met AliExpress
  1. Nicole schreef:

    Het bestellen van onderdelen voor sieraden maken is ok. Maar ik heb slechte ervaringen met schoenen. De ergste ervaring is bij ELUNICOSTORE. Twee paar dezelfde maat besteld, maar beiden verschillende maten. een heel dispute. Uiteindelijk stilte….. Als ik schoenen terugstuur kost me dat 21 % btw bovenop de prijs wegens importeren. En dan terugzenden op eigen kosten. Leuk full refund, maar kost me 14 euro aan btw en terugsturen. Dus had gevraagd half refund en schoenen behouden. Geen reactie meer.

    Een andere slechte ervaring (en ik heb maar bij 2 leveranciers via Ali besteld) is bij TAOFFEN. In januari winterlaarsjes besteld. Half maart kreeg ik te horen dat ze niet in die kleur leverbaar zijn. Of ik de zwarte wil. Ok maar met refund van $8. Voor de 21% btw. Nee hoor 5 is max. En weet je je kan de rode nog steeds bestellen op Ali……..
    Dus trek je conclusie, NOOIT SCHOENEN KOPEN VIA ALI. Maten kloppen niet en gezeik met leveringen.