Bestellen op BangGood

Net als TaoBao en AliExpress hecht BangGood ook erg veel waarde aan het verkopen tegen de laagste prijs. Dit houdt in dat u bij het bekijken van een product dat duurder is dan op een andere website, kunt aangeven dat u dit product op een andere website voor een lagere prijs heeft gevonden. BangGood zal naar aanleiding hiervan een onderzoek starten en zo nodig de prijs van het betreffende product verlagen. U krijgt bij het indienen van het verzoek bovendien punten. Wanneer u niet geregistreerd bent, ontvangt u 10 punten. Hoeveel punten u ontvangt wanneer u wel een account heeft, is echter zeer onduidelijk aangegeven.

Betalen op BangGood

In deze Chinese webwinkel kunt u op diverse manieren betalen. U kunt kiezen tussen het gebruik van Credit Card, PayPal, Boleto Bancário, Wire Transfer, WebMoney, QIWI, iDeal, Giropay en Yandex Money.

Wanneer u naar uw winkelwagen gaat, kunt u zien dat er bij deze Chinese webshop niet standaard een trackingnummer

Uw BangGood order volgen

Uw BangGood order volgen

wordt geleverd. U kunt dit trackingnummer bij een standaardverzending voor 1,19 euro bijbestellen. Voor 0,16 euro kunt u bovendien een verzendingsverzekering kopen. BangGood biedt wel een PayPal Buyer protection aan.

BangGood punten

Bij deze webwinkel kunt u net als bij MiniInTheBox punten sparen die u geld besparen. Deze BangGood punten spaart u op verschillende manieren. Zo ontvangt u 50 punten wanneer u zich registreert en u uw emailadres bevestigt. Ook ontvangt u punten wanneer u reviews schrijft: 10 punten voor schriftelijke reviews, 10 punten voor foto’s, 40 punten voor video’s en 20 punten voor het delen van foto’s en video’s. Wanneer u producten in de webshop koopt, spaart u ook punten op. De hoeveelheid aan punten die u per product ontvangt, is te zien boven de ‘Buy it now’-button. De regel hier is dat 1 USD gelijk is aan 1 BangGood punt. BangGood laat een steekje vallen door deze eenheid niet te veranderen in de eenheid waarin iemand shopt (in dit geval Euro). Ten slotte ontvangt u punten wanneer u mensen naar BangGood verwijst en zij een aankoop in deze webshop doen.

BangGood Coupons

Bij deze Chinese webshop kunt u couponcodes invoeren om korting te krijgen op uw product. Deze couponcodes kunt u vinden bij sommige promoties, door uw BangGood punten in te wisselen of door een vriend naar de website te verwijzen.

Gratis verzending

Alle producten op de website van BangGood worden standaard gratis verzonden. De verzendtijd duurt bij een standaard verzending 7-20 werkdagen. Naast een standaard verzending, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor Priority Direct Mail (7-10 werkdagen), EMS (7-15 werkdagen wereldwijd) en Expedited Shipping (5-8 werkdagen)*. De prijzen van ieder type verzending variëren op basis van het product, de locatie en de verzendmethode. Bent u klaar om ‘bang voor uw buck’ te krijgen? Ga dan direct naar de koopjes van BangGood!